上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.6k

慾海長天---咸濕號遊艇---瘋狂打J射精之旅---非禮式驗身

20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 2)
地點:香港 (公海)

慾海長天---咸濕號遊艇---瘋狂打J射精之旅---非禮式驗身
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸濕日記』可能係一篇最長的日記!
所以,小弟會分段(Parts)發表,令讀者容易消化!)

遊艇一路向公海進發!

我哋要開始工作喇!

入去『工作間』前,全體員工要過第一關:安全驗身!全部入左一個大廳!

4個女保鏢兼職保安!短髮、蛋臉、深綠色背心,胸前激凸、露的,深綠色短褲,短黑靴!

5條餐飲女服務員,可能已經唔係第一次!全部自動除褲剩番T-back,上面緊身凸點真空T裇,全身一眼睇晒!

女保鏢逐個用手驗身!班女嘻嘻哈哈比人摸!

女保鏢要佢哋嗱高T裇,睇下佢地d Lin Lin 仔!
又要睇肛又要睇西!睇到我地班男生條條9到扯行晒!

亞姨、大孖細孖、死黨女同學、女仔玩伴聽到以為有好野玩,從另外一個大廳入左黎!

佢哋已經換晒泳裝!五彩繽紛Sexy 極小料3點T-Back!

佢哋入到黎見啱啱輪到我哋d麻甩仔比人驗身!佢哋乘機笑晒甘坐低晒喺梳化,同埋果5條T-back,上面緊身凸點真空T裇靚女服務員,一齊見證我哋班男生是否清白!

孖女果兩條大學畢業男同學,廿零歲,青靚白淨,提出上訴,佢哋話黎幫下手,唔想比人 (4個女保鏢之前係G4----警隊保護重要人士及證人特警!) 驗身!

但太遲了!女保鏢比佢哋睇佢哋上船時所簽既文件,上船後,佢哋一定要依照文件內容行動,同遵守遊艇及本次出海既規則同特殊既要求!

兩條靚仔想反抗,女保鏢二對一,將佢哋剝光豬!
嘩!好白呀!d陽具因為緊張,所以細細條,凸左出黎,十足十細路仔既JJ仔!

d女生笑到彎腰!指注兩條喊晒口既赤裸裸男仔!

女保鏢用手慢慢摸非禮佢哋全身之後,喺中指上套左一個膠套,搽左d潤滑油上去!

要兩條靚仔彎低條腰,比佢哋探肛!

兩條靚仔死都唔肯!

女保鏢惟有捉實佢哋,強行插左中指入佢哋既肛門,同佢哋探肛!

唉呀!唉呀!唉呀!痛呀!唔好呀!唉呀!痛呀!洩露左佢地處子之身,同比人破左處喇!引起全場大笑!

之後班女保鏢將佢地放衣服財物既籃放入有鎖既櫃!笑晒咁:〝O.K. 啦!請你地企埋過去果邊啦!〞

兩條赤條條青靚白淨既靚仔,行左去果5條T-back,上面緊身凸點真空T裇靚女服務員旁邊!

d女仔感同身受,見到兩條斯文靚仔,啱啱在眾目睽睽之下,比女保鏢老強失左處子之身,好同情咁用手仔掃下佢哋白滑既Pat Pat,用憐憫既眼神望注佢哋,安慰佢地!

大孖細孖就叫左佢哋過去坐喺佢哋身旁,同佢地講下笑,同介紹佢哋比d女仔玩伴認識!
其他死黨女同學,其實日日上堂都同佢哋見注面,所以都好關心佢哋個Pat Pat 仔!

兩條赤條條青靚白淨既靚仔面都紅晒,d 9就有開始扯!

當時,兩條鬼仔好識做,自動剝光豬,兩條9 fing下fing下!
d女就金睛火眼,集中研究鬼仔既裸體!

大孖細孖行左出黎話要學驗肛,d女保鏢喺佢哋既中指上套左一個膠套,搽左d潤滑油上去!

插肛之前,大孖細孖話要驗真d,攞起鬼仔們既大大個春袋,驗袋底,咁就梗係要揸注攞起d大9架啦!

插肛果陣佢哋有意將隻中指出出入入,嘻嘻哈哈咁姦d鬼仔!左手仔搞注大9!右手中指就屌佢地Pat Pat!

鬼仔們比青春美少女一路非禮J袋同JJ,又比佢地老強Pat Pat,都冇法子忍受,扯行左大9同露出好享受既表情!叫:
〝Oh!Yeah!Baby!Fuck me!Fuck me! Baby! Fuck me hard! 〞 佢地係得既!
(呵!呀!B.B呀!屌呀!屌呀!B.B.呀!屌我呀!大力d屌呀!)

之後,兩條赤裸裸面紅耳赤既鬼仔同兩條赤條條青靚白淨既靚仔匯合,坐左喺d女生羣中!

好啦!輪到我哋4兄弟!

我哋有晒默契,互同打個眼色,一齊動作,脫衣、脫鞋、脫襪、脫外褲、脫內褲!

由於我地平時有練!所以十分潇洒!

4條六頭腹肌,健美男兒,赤裸裸,半扯兩邊fing既大9!

全場掌聲歡呼!

我地在4個女保鏢未有心理準備果陣,施出全裸美男突擊女生絕招!
左手抱腰,右手揸Lin,咀咀!

4個女保鏢想反抗,一摸,滑滑富彈性既全裸美男子既身軀!

我地下一招係柔道 (我地全部黑帶) 〝大外割〞,近距離、埋左身、冇預防心理,好難防!

4個女保鏢越反抗,越比機會我哋借力,所以佢地就乖乖哋瞓晒喺到,比我哋既裸體壓注,d大9頂注佢地d西西既位置,又咀咀佢哋既咀仔!

全場又掌聲歡呼!

4個女保鏢掙扎,起返身,滿面通紅!但係笑容滿面!

佢地互相一望,決定大報復!

佢哋一人一個一手揸注我哋既春袋!

啊!
啊!
啊!
啊!
4條赤裸裸全裸美男子,d春袋全部落入d女魔爪!

重敢唔敢?死靚仔!大力dd一揸!

啊!
啊!
啊!
啊!
唔敢喇!
唔敢喇!
唔敢喇!
唔敢喇!
本來威風凜凜既男子漢,忽然變左小男孩!
好在我哋d JJ全部豎起,唔肯低頭!

全場鼓掌,支持4個女保鏢!

孖女既死黨女同學同d女仔玩伴,見我地已經比4個女保鏢控制,而我哋又咁形仔,條條衰女都有乘我哋之危,非禮我地既咸念!

佢哋話要負責同我哋驗身!

4個女保鏢揸實我哋既春袋,要我地瞓低!

佢哋要我哋雙足朝天,彎腰放落個頭果邊!

我哋個頭瞓喺佢哋既小腹!佢哋用腿鎖注我地雙足!條9同春袋對正佢地!白滑既Pat Pat朝天全露!

d女 (孖女既死黨女同學同d女仔玩伴,重有果5條T-back,上面緊身凸點真空T裇靚女服務員!)
全部喺自己既中指上套上膠套,搽左d潤滑油上去!集體輪姦我地d可憐Pat Pat!

佢哋七手八腳非禮我哋dJJ同春袋!無一倖免!

最大鑊,我哋4條友冇搞過gay,平時只有我哋屌人,重來冇比人屌過!
呢次一齊破處,重係在眾目睽睽之下,比一班平時只有『我哋屌佢哋冇佢哋屌我哋』,既靚女〝屌〞!

佢地:哈哈嘻嘻!嘻嘻哈哈!淫蕩鶯聲!少女原始嬌呼!
我地:咦咦啊啊!唉唉吔吔!唔唔耶耶!嘻嘻嘻嘻!
一種重來未試過既淫亂經歷!
因為何來咁多女生做埋晒d咁鬼死核突既野,用手指仔屌人哋個Pat 窿?

全部男生裸體比d女生檢驗完畢!

8男5女服務員要開工喇!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-11 11:11 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 2)
地點:香港 (公海)

又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸濕 ...
又想睇到我濕哂咩靚仔哥哥:)

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 11:16 PM 發表 查看引用來源

不如你pm比wechat/wtsapp我 我pm re唔到人<

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁我要負責喇!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-11 11:45 PM 發表 查看引用來源

咁我要負責喇!:smile_o01:
你要識做呢︿︿

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 11:43 PM 發表 查看引用來源

不如你pm比wechat/wtsapp我 我pm re唔到人<

我只驚會洩露身份!:smile_o06:
以我既工作黎講,會好大鑊!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-11 11:50 PM 發表 查看引用來源

衰人:(

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 11:46 PM 發表 查看引用來源

你要識做呢︿︿

識!識!我識做!做我一定識!不過先要同妳整乾濕果道!但係妳要有心理準備,
好多女仔話:〝好衰嫁!越整越濕呀!〞

想唔想知點整?:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-11 11:50 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 11:54 PM 發表 查看引用來源

硬了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆