上一頁下一頁
發新話題

big 6嬸…40D的震撼(重口味)

收藏  |  訂閱
182  78.2k

waiting.........................

莫非頭像就係big 6 審?

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-2-28 11:33 AM 發表 查看引用來源
莫非頭像就係big 6 審?

你地估下

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 11:28 AM 發表 查看引用來源

返到屋企入左房,佢已經自己把胸罩褪下,斜靠在床頭,二隻碩大嘅奶子垂在胸前,乳雲頗大但顏色偏淺,令人垂涎慾滴 的大木瓜 !
真係罪惡感跟興奮交織在一起,我不管那麼多,一手把她的內褲也扯下,好想欣賞 ...
正在發呆,bid 6嬸問我有沒有套子,當然有啦,一路都有用開又點會冇呢?
上了套便提槍上馬,第一次屌 big 6嬸,真係既驚又喜,我一口氣便插到了底,big 6嬸大叫一聲,臉上通紅,呢個時候大家都性慾高漲,我感覺到她陰道在收縮,陰道壁正緊緊地包住我條撚 !

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 11:55 AM 發表 查看引用來源

正在發呆,bid 6嬸問我有沒有套子,當然有啦,一路都有用開又點會冇呢?
上了套便提槍上馬,第一次屌 big 6嬸,真係既驚又喜,我一口氣便插到了底,big 6嬸大叫一聲,臉上通紅,呢個時候大家都性慾高漲,我感覺 ...
我一面的死衝,已沒有什麽九淺一深的技巧可言,衝呀衝屌呀屌 !

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 11:57 AM 發表 查看引用來源

我一面的死衝,已沒有什麽九淺一深的技巧可言,衝呀衝屌呀屌 !

big 6嬸大口呼吸大叫,你屌死我啦,佢已經肆無忌憚地大喊,大屁股迎合著我的衝刺地拱起 !
我又好忙咁玩弄著big 6嬸一對大木瓜奶,她被我插得顫抖大叫,我瘋狂地衝刺了10分鐘左右已經冇力為繼
再奮力挺進幾下後,已經雙雙在高潮下攤軟在床 !
其實肥女人都幾好屌,藉此分享下給大家,口味各人不同,但久不久食餐肥嘅又何妨,好嘢返尋味,我當然還有跟big 6嬸保持聯系啦

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 11:07 AM 發表 查看引用來源

慢慢嚟,比d時間我打

不如你組織個故事詳細些,唔好東講一些西講一些啦

引用:
原帖由 六公主 於 2014-2-28 12:17 PM 發表 查看引用來源

不如你組織個故事詳細些,唔好東講一些西講一些啦
我講古仔好屎,其實主要的都在最後,請見諒 !

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-28 12:20 PM 發表 查看引用來源

我講古仔好屎,其實主要的都在最後,請見諒 !

雖然我講得屎,但件事是真的,我還有跟她在qq上聯系

附件

支持!師兄
繼續出下文:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆