上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.5k

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 09:20 AM 發表 查看引用來源

你會點呢???
我會:施展『神功』!:smile_34:

既:第一招!:smile_46:名為:........!

開古:呢一招表面叫做『養心大法』!

其實正式名為:〝無影癢心法〞!:smile_04:

口訣:表面無招!心中有蕉! :smile_46:

中招者會:〝心癢難眠〞!

係『大法』中既起手式! 亦係眾多『絕蕉』中最甜亦係最難化解既一隻蕉!
有人中左呢招,即係食左呢隻蕉,之後刻骨銘心,一世難忘!

所以喺光胡上『絕蕉』排行榜啱啱升左上第三位!:smile_34:

支持唔住...........:smile_30:

引用:
原帖由 c.hing2013 於 2013-7-3 02:28 PM 發表 查看引用來源
支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
真係睇得好興奮甘既款wo!

多謝支持!:smile_15:

:smile_47:   睇到硬,好想食大波肥妹:')

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

哈哈!甘要努力D喇!
我想同你用wo

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-3 01:30 AM 發表 查看引用來源

你未學『追女神功』!:smile_46:
師傅!!教下徙弟我啦!!!

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-3 08:24 PM 發表 查看引用來源

師傅!!教下徙弟我啦!!!
哈哈!!拜師!!

〝預告圖片〞區 (6)

為多謝眾多支持本『咸濕日記』既c姐ching,同增加其閱讀既趣味性,小弟加開〝預告圖片〞區,從網上下載同『日記』相關既圖片,或由小弟在『日記』內收藏既圖片,令讀者有現場感!

下期預告 (Ref.021)
菲律賓  屌完件電視台混血姐仔   之後  比佢姦左!

要人肉搜尋此姐仔!
資料如下:
一條,長髮、小蠻腰、32C左右既Lin Lin、富彈力既Pat Pat仔、適中美腿、青春既臉龐、燦爛既笑容、嬌嫩欲滴既神態、少女既氣質、女兒既芬香、悅耳動聽既言談、柔情似水既動作、滑嫩、健康透紅既肌膚,既:菲律賓電視台混血姐仔!

如能尋獲,厚酬!

正呀 咁多女食

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-7-4 12:50 AM 發表 查看引用來源
    正呀 咁多女食
唔肯定喺唔喺呢一羣女內!
不過差唔多!:smile_04:
佢喺電視節目上出現重指比我睇!:smile_47:
真係好正架!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆