上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.5k

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 12:58 AM 發表 查看引用來源

學完要用先得架~!
但係都冇人比我用.....

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-3 01:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈!甘要努力D喇!

引用:
原帖由 6inch5 於 2013-7-3 12:49 AM 發表 查看引用來源
eeee, 師兄我都係用緊類似呢套wor,不過我純自然同唔係係女都奶

不過今日又學到新咸功,多謝哂!!!
講下笑!

因為天生咸濕,所以對女生身體有濃厚興趣!:smile_47:

最後研究口交!:smile_35:

唔係個個女生接受!:smile_39:

以學歷程度同條女既咸度黎作分水線!
學歷/咸度越高接受能力越高!:smile_34:小弟最注重衛生!:smile_27:女生小解好搞笑,點搞笑法佢地心知肚明!:smile_04:所以小弟未注重衛生前,成日奶d so so 地既小妹妹!
當一個女生擘大個比全面開放佢身體最後防線,期望注你去用口舌服務佢果陣,我會覺得十分感動!:smile_46:

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-7-3 01:07 AM 發表 查看引用來源

你未學『追女神功』!:smile_46:

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

哈哈!甘要努力D喇!
如果我係佢,得到你既提示,我會.........

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-3 01:33 AM 發表 查看引用來源

如果我係佢,得到你既提示,我會.........
你會點呢???

Wow~會暈低呀!

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 09:20 AM 發表 查看引用來源

你會點呢???
我會:施展『神功』!:smile_34:

既:第一招!:smile_46:名為:........!

四級互動劇場9p大混戰

20xx年x月x日(星期x) Ref.#020
地點:日本

四級互動式劇場9p大混戰

尋晚約咗今晚出動!就係去睇:日本四級互動式劇場

舞臺高度如食飯枱,我地排排坐好似等開飯!
由左到右,年青夫婦、亞標、果三條好玩得嘅女團友、我!

今日亞標先正同我講,少夫係富二代,少婦係佢三奶!今晚包場全部富二代出錢!

首先見個日本妹著住和服出場跳舞,跟住走多一個又喺著住和服嘅日本妹出場一齊跳!
互相幫對方脫衣,最後全裸!互相搞敏感位置,磨豆腐 (西磨西),奶西!呻吟!

少夫少婦一路睇一路搞下對方!

亞標細細聲,同三條怕怕地醜嘅靚女團友講解臺上嘅表演情節!
亞標:故事講深宮妃子,性嘅活動,因為王帝無能,惟有互相幫忙!
三條女眼凸凸,猛吞口水,好似好專住咁款。
因為同兩條 (亞標同我) 靚仔一齊睇裸女互搞裸體,佢地其實內心好緊張、有d醜,亦有d尷尬,見自已同同行女仔原來係咁鬼鹹濕!想起尋晚混浴溫泉,佢哋已經姣到出汁!
佢地為咗隱藏自已既內心世界,所以有意假裝不在乎!
臺上兩條赤裸裸、露出雪白肌膚嘅日妹,同亞標講咗幾句!比咗兩條人造9比佢!
兩條日妹擘開大比,將兩隻黑毛鷄對正三條港女,d女面都紅曬!

亞標比一條假9我!

Handsome!幫d小姐將條嘢插下個日本小姐啦!

亞標將條假9放入佢旁邊條女隻手,再捉住佢隻手仔,指導條女用條假9搞近佢哋果便嘅日妹隻西,
之後插條嘢入條日妹嘅西窿!用假9同條港女一齊屌日妹隻西!

我惟有照做!

但係中間條港女又想玩埋一份!

我惟有將左手從近我果條女嘅背部伸過去 (好似抱住條女) 捉住中間條女嘅右手,我嘅右手捉住身旁條女嘅右手,指導兩條女用條假9搞近我哋果便嘅日妹隻西,之後插條嘢入條日妹嘅西窿!用假9同兩條女一齊屌日妹隻西!

兩個日本妹d西西開始有d西汁流出嚟,佢哋不斷叫住Kimoji!Kimoji!微皺眉頭,開合朱唇,表情淫蕩,樣子誘惑可愛!

我地將條假9加速轉動,兩個日本妹加大了聲浪!三條港女睇到日西咁樣比佢哋搞,禁不住開顏淫笑,淫目生春,芳心蕩漾!

用假9屌完西西後,日妹同亞標講咗一大輪嘢!

佢地話今晚個真人Show要取消,因為揾唔到男角!

少夫少婦表示好失望!

亞標繼續講,佢地叫亞標客串,不過要大家同意!

Yeah!三條港女興奮高呼!

少夫少婦表示O.K. !

咸濕!你今晚有野學啦!亞標同我單一單眼!

舞台一轉,轉咗一個大水池出嚟!

兩個日妹同亞標嚟個三p浴!

洗完白白,三人轉咗上榻榻米,準備埋牙!

亞標條衰仔最中意玩嘢!

佢同d女生講,日本規則,開始前女生要先玩玩佢條9!

少婦原來好玩得!〝呢條係我第二條渣過嘅細佬!我老公批準架!〞(揾你信!)

三條港女唔肯蝕底,嘻嘻哈哈搶住咁搞佢條9!
我睇見都覺得慚愧,自己花名叫咸濕,原來講開放,真係未夠呢個少婦同呢班小女孩!

佢哋玩到din晒,轉過頭望住我,見我欣賞緊佢地嘅淫樣!覺得我好衰好賤!

三條本來扮怕怕地醜嘅女仔,比咗個咸濕真面目我睇晒,覺得條氣唔係幾順!

喂!你點解唔上埋去呀!我有d尷尷尬尬!

佢哋見我面紅紅,食住上:唔洗想咁多啦,尋日我哋乜都睇過晒玩過晒嫁啦!

少婦都支持佢地:快d啦!Handsome!咁冇胆嫁!

班女拍晒手掌:上!上!上!上!上!上!上!

兩個赤條條嘅日本妹同亞標講咗幾句,跟住走咗落嚟,拉我上表演台!

咸濕!雙打啦!亞標好底死咁笑住講!(我開始有比人出賣嘅感覺!)

兩個日本妹同我剝光豬,拉我落池同我洗白白!

洗完抹乾,推我瞓上榻榻米,跟住我見到少婦同3條咸濕妹,上咗台圍住我!

我見勢色唔對,想閃!但係太遲了!

亞標同少夫,一個捉手 (亞標)、一個捉腳 (少夫)!我動彈不能!少夫已經赤條條!

我太字形瞓喺到,我全身敏感位置 (最凸出係條JJ) 全部露出任玩任搞任掃任摸任奶任啜任吮任含任錫!由專業搞男生高潮嘅日妹出手口舌領導,由3個業餘女生一個咸濕少婦人協助!

兩個裸體日妹出手示範點搞我裸體之後,輪到班女嘻嘻哈哈七手八腳,搞到我咦咦呀呀甘叫!

我越叫!佢哋越din!

少婦跪喺道,一口咬住我個9頭,長長硬硬嘅9身就比d女嘅手舌玩弄住,全身敏感部份,比佢哋玩注,感覺好似比d螞蟻爬過!

少夫见我個9頭比少婦咬住唔郁得,乘機放開我雙腳,剝咗少婦光豬,從佢背後屌佢隻西!

忽然,一隻濕漉漉嘅毛西掩住我個口鼻,兩隻白滑嘅手引導我條脷奶呢隻西!

原來日妹示範點用西搞男生口舌!

果陣亞標乘機放開我對手,捉住另外果個日妹屌佢隻西!

我推開掩住我個口嘅西!一個鯉魚反身,擒住條比西我食嘅日妹大報復,谷行條大9屌到佢叫晒救命!

我一路屌日本西,一手捉咗一個咸濕港女,同佢狂打茄輪,雙手不斷玩弄佢d Lin Lin、Pat Pat、西西!

我見亞標一路屌另一個日妹,同時亦搞住一條咸濕港女!

少夫亦屌緊少妻!佢都有擒住一條咸濕港女嚟搞!

一路屌住日本西,一路搞住我條港女果陣,抬頭一望,見到亞標已經同佢倏港女剝光豬!搞到條女we wah鬼叫!

到我有樣學樣,同比我玩緊果倏港女剝晒光豬之後!少夫亦已經將比佢玩緊果倏港女剝埋光豬!

我跪係道屌日本西,將我玩緊果條光脫脫嘅港女抱起,放咗落榻榻米!倒轉咗佢赤裸裸嘅嬌軀!
我攞起佢一雙白白滑滑嘅美足,將佢掛上我膊頭,一邊一隻!

佢比我擘大嘅比中間西門大開,嘩!乜咁多西毛架!

我伏落去用條脷揾佢西西嘅粒粒!啜住佢粒嘢!再含住粒嘢用脷奶、大大力奶!
啜完粒粒陰蒂,我奶佢成隻西 (好撚多汁呀!) !

再將條脷放入西窿內面!上上下下、左左右右、轉轉左、轉轉右!
佢We We Wah Wah叫晒救命---好-------唔好--------唔好停------Oh!-Oh!--Oh!---Ah!--Ah!--Ah!咁!

我極其興奮,將條極姣日本妹隻嫩西當發洩工具,狂插狂屌,高潮陣陣,感覺d熱辣辣嘅精液不斷湧出佢隻姣西!佢忘我狂呼,同港女嘅尖叫鶯聲,令我更奮力屌奶雙西!

亞標同年青人夫有樣學樣,亦一路屌一隻西,一路奶另一隻西!

佢哋受我果邊狂野情慾活動聲情並茂嘅影響,亦發揮雄性動物嘅天生淫性,將d女嘅嫩西西仔盡情運用,滿足自己身心好似無止境嘅淫慾需求!

今晚我地三條麻甩仔條9都做到軟撚晒!

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆