上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.5k

〝預告圖片〞區 (4)

為多謝眾多支持本『咸濕日記』既c姐ching,同增加其閱讀既趣味性,小弟加開〝預告圖片〞區,從網上下載同『日記』相關既圖片,或由小弟在『日記』內收藏既圖片,令讀者有現場感!

下期預告 (Ref.020)
日本四級互動劇場

從網上下載的圖片
日本四級互動劇場
可愛的日本美女!

〝預告圖片〞區 (5)

為多謝眾多支持本『咸濕日記』既c姐ching,同增加其閱讀既趣味性,小弟加開〝預告圖片〞區,從網上下載同『日記』相關既圖片,或由小弟在『日記』內收藏既圖片,令讀者有現場感!

下期預告 (Ref.020)
日本四級互動劇場

從網上下載的圖片
日本四級互動劇場
可愛的日本美女!

please update soon. your stories get me excited.

咸濕(女生)既絕招

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-2 12:00 AM 發表 查看引用來源

甘我有興趣想知你有幾咸濕囉! 請回答...
我有幾咸濕?

It's time for the truth!

埋頭幹!

多年前下載了一位高人ching既實戰圖示,同佢曾與佢交過手既女生交流眼神時既面部表情,令我悟出在眾多運用黎咸濕(女生)既招數中,最最最咸濕係邊一招!
從我呢種悟性中,反映了我有幾咸濕!
多次我用了此招之後,中招者,第二次見面,就好似等左好耐(雖然可能只係幾個鐘頭),一見我就:〝我要再接你果招呀!〞個樣好心急!多數係美少女!姣到出晒汁!
姊弟戀中,有d姐姐最中意中我呢一招!一埋牙就準備接呢招!

妳可唔可以講比我知:呢招係乜?點解會係呢一招?

答案:

咸濕(女生)既招數中,最最最咸濕果一招:食鮑 (有ching叫奶撻!) !

有一位高人ching,同佢『曾與佢交過手既女生』交流眼神時既面部表情,就係伸條長脷出黎!

點解會係呢一招?

好處多籮籮:女生全身最私隱、但最敏感!
高潮完都唔洗用條9!同處女搞完都冇人知!

多次我用了此招之後,中招者,第二次見面,就好似等左好耐 (雖然可能只係幾個鐘頭),一見我就:〝我要再接你果招呀!〞個樣好心急!多數係美少女!姣到出晒汁!
姊弟戀中,有d姐姐最中意中我呢一招!一埋牙就準備接呢招!

鮑既四周同內外都可以品嘗同好敏感:

我中意有咁肉酸搞到咁肉酸,絕招係
a/成隻鮑由菊花開始奶到陰蒂;
b/同蝶片或小陰唇打茄輪;
c/含注粒陰蒂、吮、啜、用脷奶;
d/將條脷插入鲍窿,打轉、出入、由內奶上粒陰蒂!

呢招有好多體位既變化:

c-妹:攞我同妳做例子!

1/我將個頭埋入去妳兩腿之間,如果妳隻鮑d毛夠多,妳會見到一個鬍鬚仔好咸濕咁淫笑注望注妳!我個口舌就梗係好鬼忙:忙緊上文〝有咁肉酸搞到咁肉酸既絕招〞!
我雙手就同時玩緊妳既Lin Lin!
妳雙手亦可玩反我個比你雙大比夾注既頭!
我會發出雪雪聲!你就可以隨(淫)意發出d誘惑我加倍努力搞妳隻鮑舒服既鶯吟聲!
我會發出雪雪聲!你就可以隨(淫)意對我既活動作出評語同發施號令:唉呀!舒服呀!係喇!係呢道喇!大力d!快d!慢d!錫晒你!呀呀呀!唔好停!Oh!Oh!Oh! 唔准停!

2/我瞓喺道,妳正面坐上我個頭!我望上去見到你望落黎對注我淫笑!
妳送隻鲍比我食,將個Pat Pat移上移落、轉左、轉右!其餘既發展同上文1/差不多!

3/如果妳背注我坐上我既頭,妳就可以用妳既手仔玩弄我條大9同9袋喇!

4/如果妳伏上去含9,呢招就係69式喇!

5/當然,我重可以將瞓喺道既妳變體位!提起你兩條白滑大腿,我將自己個頭伏落兩條腿中間揾野食!

:smile_46:

so nice

引用:
原帖由 cx829 於 2013-7-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
please update soon. your stories get me excited.
No problem!:smile_46:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-2 06:28 PM 發表 查看引用來源

我有幾咸濕?

It's time for the truth!

埋頭幹!

多年前下載了一位高人ching既實戰圖示,同佢曾與佢交過手既女生交流眼神時既面部表情,令我悟出在眾多運用黎咸濕(女生)既招數中,最最最咸濕係邊一招!
...
好!!!! 勁!!!!! 濕!!!!

eeee, 師兄我都係用緊類似呢套wor,不過我純自然同唔係係女都奶

不過今日又學到新咸功,多謝哂!!!

引用:
原帖由 Ariel77157 於 2013-7-3 12:22 AM 發表 查看引用來源

好!!!! 勁!!!!! 濕!!!!
多謝!:smile_46:

引用:
原帖由 6inch5 於 2013-7-3 12:49 AM 發表 查看引用來源
eeee, 師兄我都係用緊類似呢套wor,不過我純自然同唔係係女都奶

不過今日又學到新咸功,多謝哂!!!
學完要用先得架~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆