上一頁下一頁
發新話題

對唔住, 我係小淫娃

收藏  |  訂閱
205  43.0k

引用:
原帖由  於 2014-2-9 08:52 PM 發表 查看引用來源平時睇得師兄師姐D POST 多, 自己申請一個ACC 講自己野就真係諗都無諗過,
仲有少少拍醜TIM...

[是咁的] 我岩岩失戀, 感情空窗期GE 時候,
我係網上面識到佢 ---- 佢叫T, 大我9年, 佢話佢係IT 人WO
...
我都係做IT WO....有冇得交個朋友試下先><

[是咁的]今日, 係要講我早幾日, 同我個中學阿sir ge 故事

早幾日同學聚會, 飲左少少酒,轉眼一睇, 就發現我以前一直暗戀緊ge 阿sir, Patrick一直讀女校ge我一直好鍾意呢個阿sir, 因為佢份人好斯文對學生又溫柔, 我英文唔好佢仲會幫我補習仲唔會嫌我蠢, 可惜我未畢業佢就已經轉左校無教書以前又無fb 同msn, 想問佢攞都唔夠膽就係咁, 就失左聯絡今日, 我竟然係聚會期間見到佢趁住d 酒意, 我行上前諗住同佢傾下計啦我: hi, Patrick Sir, 你仲記唔記得我? 阿豬呢...以前.........

平時ge我根本唔會咁多野講

可能係因為緊張掛, 塊面竟然好熱

佢一直望住我, 可能回想返以前d野掛

跟住佢就話: 噢, 記得....你係xx班戈個張xx阿嘛, 點會唔記得呀...

我好開心, 因為佢竟然記得我

之後大家就傾起上黎

仲請左對方飲酒添

我一直都望住佢

可能飲左d酒掛, 膽大左

開始靠近佢, 越黎越近

佢可能睇穿左我淫娃ge 本質, 所以一野攬住左我

仲係我耳仔邊話「大個女啦, 身材好正喎」

而我, :smile_13::smile_13:就係呢個時候, 就已經濕左啦:smile_44::smile_44:

之後就好似其他c兄咁

佢帶左我上酒店

我地開始左熱吻

我好緊張, 諗起我竟然會同我中學一直暗戀ge 阿sir 做愛就好high

仲越黎越濕

佢好温柔咁除左我個bra

啜落我粒lin到

另外一隻手就摸我妹妹

仲係我耳邊話, 衰妹, 咁濕ge, 好想要呀咁..

戈陣我臉都紅埋

但係又好想要喎

所以隻腳mark到好開

想佢用隻手指滿足我

但係我估唔到佢竟然停低哂, 訓左係我隔離

話「想要呀? 想要就騎上黎, mark大隻腳咁騎, 等我睇下你幾淫」

最後點?

更係屈服左啦,

仲比佢要左我2次添呀:smile_13::smile_13:

我地仲交換埋電話號碼

唔知佢會唔會再打比我呢:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 豬_妹 於 2014-2-17 01:41 PM 發表 查看引用來源
[是咁的]今日, 係要講我早幾日, 同我個中學阿sir ge 故事

早幾日同學聚會, 飲左少少酒,轉眼一睇, 就發現我以前一直暗戀緊ge 阿sir, Patrick一直讀女校ge我一直好鍾意呢個阿sir, 因為佢份人好斯文對學生又溫柔, 我 ...
勁呀!  真係好想認識妳

一完那些年的心願

引用:
原帖由 豬_妹 於 2014-2-17 01:41 PM 發表 查看引用來源

早幾日同學聚會, 飲左少少酒,轉眼一睇, 就發現我以前一直暗戀緊ge 阿sir, Patrick一直讀女校ge我一直好鍾意呢個阿sir, 因為佢份人好斯文對學生又溫柔, 我 ...
你咁講
會令我對你好有幻想喎
因為我都做過阿sir

我鐘意小淫娃

引用:

有冇打電話給妳呀

引用:
原帖由 63021 於 2014-2-17 08:38 PM 發表 查看引用來源

有冇打電話給妳呀
無呀就係...:smile_o05:

小淫娃最正:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

姣。。。。我中意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆