上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.5k

引用:
原帖由 raadun 於 2014-1-7 01:07 AM 發表 查看引用來源

班女short short地架!
玩下仔都咁講人地d女仔!

你正short!

跟Handsome搵食!

Handsome叫我寫寫部分嘅過程。
2014年1月5日 (星期日)
兩架跑車,首領同佢一個手下每人揸一架。(另外個三條大隻仔原來係首領d靚仔)
樓下大堂對講機(+電眼)一個菲傭:請上來及到走廊尾後門。
後門開,兩個笑哂後生靚女菲傭引領入佢地睡房。
佢地著住女傭圍裙裝,著T-Back,從後面睇,露出光滑嘅pat pat仔!
忽然眼前一亮!兩條女變成無上裝!望落d奶奶仔好撚軟熟、啡啡地少少粉紅!奶頭細細粒,好似好好食!
小姐話每個月兩三次Party Day我地放假可以選擇唔出去,同佢地一齊招呼d靚仔!
我地唔介意比個胸部比你地d靚仔睇!係我地自願嫁!
冇!我地冇男朋友嫁!
我地要負責同你地清潔同換衫!
6條大隻仔光豬比濕巾清潔完!
今日主題係侍應培訓班!你地要著上呢d侍應背心仔,窄窄地露出你地嘅大隻仔身材!
哈哈!你地隊形好亂!
係呀!有d細佬識得企起身,但是有d好懶惰!
等我我地確保你地隊形一致,先正帶你地出去!
等我地玩玩你地d細佬,佢地就唔會偷懶!
中意可以玩玩我地d奶奶仔嫁!
好喇!全部扯起哂,可以出去喇!

出到大廰,落地玻璃、藍天白雲做背景,淺綠純白傢私,碎花梳化及古臣。
主角係10個著住5顏六色下部T-Back上面背心仔。全部5呎6至7吋,髪型各有特色,修長美腿,赤腳,大小適中富肉地嘅pat pat,各種美少女蛋臉、圓臉。重點係背心仔前面開了兩個窿,凸出咗兩個奶奶,每個奶奶下面有一個托,令33/34/35C、D、E嘅美乳更加凸出!愛美臣飛彈呀!睇真d,暈了!係冇野包住赤裸裸全露嘅愛美臣導彈!全裸直凸豐滿的嫩滑奶奶,有圓、有荀,有蹺,乳頭大大小小長短不一!乳暈乳頭有肉色、淺啡、粉紅、深啡!

全部笑到合唔埋個口!
菲傭介紹我地個陣,佢地坐哂係梳化 ,抬頭望完塊面,望落去我地d扯行嘅大9到!
我感覺好興奮,條9漲得更大、豎得更直!

兩個菲傭領導我地開始工作,包括:

開香檳、紅白酒;送上小食!
同d小姐按摩!
陪小姐傾下計!

之後嘅發展,我唔知點寫,因為已經全身投入比d女點我去做野,一d令我一生難忘但係又好想去做嘅野!

你地都係最好等Handsome出Po講詳情!

引用:
原帖由 strongestman 於 2014-1-8 01:34 AM 發表 查看引用來源
Handsome叫我寫寫部分嘅過程。
兩架跑車,首領同佢一個手下每人揸一架。(另外個三條大隻仔原來係首領d靚仔)
樓下大堂對講機(+電眼)一個菲傭:請上來及到走廊尾後門。
後門 ...
全部5呎6至7吋,髪型各有特色,修長美腿,赤腳

睇到呢句我唔掂喇:smile_o03::smile_o03:我又要去睇俾一個女皇我服侍就夠

等你UPDATE!

裸乳T-Back淫妹團玩盡6條健身有型裸露大9仔仔(上)

咸濕靚仔 咸濕日記
地點:香港 (裸乳T-Back淫妹團咸濕架部)

你係首領?架跑車好型Wo!

Hi! Handsome!
呢位係強人!
另外個三位: Tom、Jimmy、Peter!

Hello!

Hi!

就渣首領同另一架跑車,每架三個人。
O.K.?

O.K.!

Hi!I'm Handsome!
We are guests of Today's party!
The Entrance Password is xxxxxxxx!

O.K. Mr. Handsome, door opened!
Please come upstairs by entering the same password into the digital lock of the lift!
And then go to the back door, I'll be waiting for you!

(Hi!我是Handsome!
我們是今天聚會的客人!
入口密碼是XXXXXXXX!

O.K. Handsome先生,門開了!
請輸同樣的密碼入電梯的數字鎖!
上樓後,去後門,我會等著你!)

Hi! Handsome 先生!
Oh! 6位!齊哂人!
我叫xxxxx, 佢係xxxxxx!
請跟我來!

嘩!前面密實,後面真空!

有著T-Back架!

兩個d pat pat 好撚正!

我見到都扯!

我想食!

我想乃!

各位!我地要同你地清潔下個身體!

我地係菲律賓係做護士嫁,所以你地可以放心比我地服務你地個裸體!

嘩嘩!忽然變咗冇上裝!

好sexy呀!

唉呀!菲傭打出兩個Lin Lin我第一次見!

好撚嫩口!

我條9硬9咗!

唔知可唔可以揸下?

今日係我地嘅假期,所以選擇同你地一齊Party!

哈哈!你地中意睇pat pat 定 奶奶呢?

嘻嘻!Jimmy先生塊面好紅!
我知你係處男!

吓!首領!Jimmy 係青頭仔?

果幾條喺中心練gym嘅女點名要佢黎!
佢地溝過Jimmy, 先正爆佢原來係處!

佢地叫我今日黎同我破處!

你今年幾多歳,做乜嫁?靚仔!

Handsome哥!
我19、大二!

佢係首領中心一條手下,空手道三段黎架!

嘩!我14 歲就 比一條short女搞掂咗!
Jimmy 重係處,男嘅我都忍唔住要揸揸!

死人Tom,你一掂我,一權打撚瓜你架!

Boys! Boys! 唔好玩住先啦!

哈哈哈! 成班細路仔咁!

全部除哂衫,等我地同你你地清潔、清潔!

Now!一個、一個!輪住!

唉呀!一個用濕毛巾擦完、一個用手非禮!

哈哈哈!非禮完你,到我比佢非禮!

我豎高d條9,等佢地見識下摸下Chinese 大腸!

唔該另轉身,要檢查pat pat!

喂喂喂!做乜搞個pat 窿呀!

嘻嘻嘻!睇下你地有冇gay佬咋!

好啦!清潔哂!

哈哈!檢查完!
但係有d細佬好懶!

呵呵!一d企起身!一d好懶!

要同d懶陽具熱下身!

喂!Handsome!佢地咁搞!好撚舒服呀!條9!

好!我忍唔到!揸佢Lin Lin!

哦!你地中意!可以隨便玩下我地d胸部嫁!

唉!唉!揸得Lin Lin好舒服呀!

喂!首領!你揸Lin!
我乃佢pat pat!
雪!雪!好味道!

好啦!好啦!
全部細佬站起來啦!
要出去蒲頭比小姐地睇啦!

一陣咪比你地點玩都得囉!細路!

全部侍應背心OK哂!

D陽具準備好哂!

各位!大家跟隨我地出去!
首先企正喺d小姐面前,比佢地睇睇你地扯行嘅9様!

之後返番入黎,再由我地將你地一個一個交比佢地!

各位小姐!今日嘅男僕!

哈哈哈哈!
呵呵呵呵!
Hahahaha!
Oh!hohoho!
Welcome!My boys!
Wah!Handsome boys!
Good!
So lovely!

我地帶佢地返入去,一陣再出黎將佢地交比你地!

嘩!全部凸出哂d嫩肉嘅愛美臣飛彈!我係見Lin狂黎架!

班女笑得好撚淫!搞到我個心好撚痕!

我比佢地望到條9想射!

個個係靚女!又淫!我有屌西衝動!

見到哂pat pat 大腿小腿裸足腳趾仔!我有戀pat 戀足戀趾狂!今次死梗!

我條9好急!

嗱!要再出去啦!

等等!等我同Jimmy條9頭抹咗d奶奶!

Handsome同首領最後出場,請係門口等等我地帶你地出去!

我地一手捉住一條JJ,拖住d撚出場將你地d大9交比小姐同佢地班女仔朋友!

Miss!This is Strongestman!

好!交佢條9比我!
你認得我嗎?強人!
個次喺健身中心我同你傾過計!
唉呀!你條9比我想像中重粗d!
嘩!好硬呀!
真係好高興你接受我地嘅邀請呀!
你介唔介意我咁揸住你條細佬呢?

唉!唉!唔介意!唔介意!

This is Tom!

唉呀!你d膚色好陽光呀!
我地今日玩主僕,你條JJ就交比我啦!
唉呀!唔好意思!揸咗你個9頭!
好肉酸呀?
好!同你劣幾下!等你舒服番!
哈哈!你個樣好得意!
舒服?肉酸?

舒服!舒服!

This is Peter!

Hi!Peter!
Oh!你條細佬好靚仔呀!
睇落又滑又嫩!
你睇下!同我d奶奶仔一樣咁嫩滑!好登對呀!
嘻嘻暿!唔準縮!
主人係要揸住你條野嫁!

呀!呀!呀!

This is Jimmy!

哈哈哈哈哈!
果次你學人溝女!溝到我!
我引你上我,點知你比我知穿你係處!
歡迎你今日真係黎咗!
你今日係我嘅人啦!
我識整你條處9嫁啦!
輕輕揸!想出野果陣,要話比姐姐知!
哈哈!要用tissue清潔下個9頭先得嫁!
咁揸法,未射住嗎?

未!未!
不過好舒適!
有dd急!

而家你帶首領出去!
之後我帶Handsome!

唉呀!你一手揸我春袋,一手揸9呀!

哈哈!首領要有首領嘅出場方式呀!

呢位係首領!

Hello! 首領!有次你話唔受我溝!
今日好歡迎你送條9同春袋比我玩呀!
Xxxx!你繼續揸住d Balls!等我用手整佢舒服先!
舒服嗎?舒服嗎!
比我溝下好嗎?

呀!呀!呀!
好好好舒服呀!

哈哈哈哈!
首領好可愛呀!

Handsome先生!
請你擘開少少大比!
我要經過你pat pat 揸住你d蛋蛋!
你條細佬真係少有咁長、粗、大頭!
唉呀!好硬呀!
Oh! 個大9頭好紅呀!
D蛋蛋好大粒呀!
我交你比小姐,佢一定會好開心嫁啦!

小姐!Handsome先生!
佢條陽具蛋蛋渣住好舒服,我唔想放手呀!哈哈!

嘻嘻!你渣多一陣先啦!
我想享受下佢望住我奶奶既眼神!
我係Alexis!今日既女主人!

Hi! 多謝妳今日既邀請!
Alexis!妳好靚女呀!

Handsome!你係名人!
多謝光臨!
XXXX! 可以交佢條陽具同蛋蛋此比我喇!
嘩!我渣過最正既男生性器官喇!
舒服嗎!

Alexis!妳手仔滑嫩!手法純熟!
唉!唉!唉!唉!
好享受!好舒服!好正!
唉!唉!唉!唉!

哈哈哈哈哈!
各位!見哂d男僕啦!
Party開始!

由女僕領班領導佢地!
女王而家宣告,公主可以叫男僕滿足妳地任何既欲望慾望!
如果男僕無法達到任何公主的任何要求,我地都會幫手嫁!

下續:
裸乳T-Back淫妹團玩盡6條健身有型裸露大9仔仔(中)
咸濕港女淫搞型仔港男 - 一個不能拒抗的淫亂Party

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-9 02:39 AM 發表 查看引用來源
咸濕靚仔 咸濕日記

呢位係強人!

Hello!

Hi!

就首領 ...
這些機會.........:smile_o03::smile_o06:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-9 02:39 AM 發表 查看引用來源
咸濕靚仔 咸濕日記

呢位係強人!

Hello!

Hi!

就渣首 ...
淫蕩!

引用:
咸濕靚仔 咸濕日記

呢位係強人!

Hello!

Hi!

就渣首 ...
你話今次得我一個女仔跟你班咸濕仔去玩!
我緊唔制啦!
咁好玩!下次記住約埋我!

引用:
原帖由 八卦鼻祖 於 2014-1-10 02:44 AM 發表 查看引用來源

你話今次得我一個女仔跟你班咸濕仔去玩!
我緊唔制啦!
咁好玩!下次記住約埋我!
我又要睇:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆