上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.3k

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-3 02:24 AM 發表 查看引用來源
睇左個post喇........得個睇字連試去明白奧義機會都無
溝女招數任我行:

- 冒險精神 --------唔理好醜,只要就手
- 十八冇醜 --------膽大心細,拖下手仔
- 扮下靚仔 --------男生唔咸,女生唔愛
- 望下女仔 --------發電眼神,學下偉仔
- 自信滿滿 --------自我肯定,一定型仔
- 自我形象 --------自立性格,鶴立雞群
- 微笑滿面 --------保持笑容,人見人愛
- 學習潮野 --------人潮心潮,時代靚仔
- 同情之心 --------你愛人人,人人愛你
- 邁出一步 --------每日一步,鐵石成針
- 冇得失心 --------失是經驗,得是緣份

咁都溝唔到女,唯有拆我招牌,將佢改造純情靚仔!
最後忠告:
一定要著3
保護細佬 ---------細佬命根,同佢友好

咸濕靚仔版權所有可以借用唔洗還:smile_34:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-3 10:08 AM 發表 查看引用來源

溝女招數任我行:

- 自信滿滿 --------自我 ...
重要啓示

上列招數今朝自發!
應用者如有疑難,請po上黎!
招數一直行之有效!
歡迎各方君子指教!

咸濕靚仔

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-3 10:25 AM 發表 查看引用來源

重要啓示

上列招數今朝自發!
應用者如有疑難,請po上黎!
招數一直行之有效!
歡迎各方君子指教!

咸濕靚仔
上面好多我已經做唔到==

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-3 11:22 AM 發表 查看引用來源
上面好多我已經做唔到==
自己知彼。:smile_o10:
用以致熟。:smile_o09:
坐言起行。:smile_o13:
成功之道 - 行者爲先:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-3 10:08 AM 發表 查看引用來源

溝女招數任我行:

所以我一見到你就軟哂!:smile_o11:
再次玩記住通知呀!咸濕!:smile_o05:

師兄~~真係咩都係個膽行先。。。。
唔夠膽咩都死。。><

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-12-3 07:05 PM 發表 查看引用來源
唔夠膽咩都死。。><

溝女有乜風險?:smile_o10:
通常佢驚過你!:smile_o01:
其實最緊要好玩!:smile_o13:
做人做事都一様!:smile_o12:
最緊要你知道自己做緊乜!:smile_o11:

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-12-3 07:05 PM 發表 查看引用來源
唔夠膽咩都死。。><

做任何事,最重要是:
〔你知道你做什麼〕
溝女亦如是!
可以:
1/ 朋友
2/ 女朋友
3/ 性伴
4/ 老婆
最重要:
你有冇建立一套大計?
可以修正、改進、評審的計劃!
以適合自己為主!
緣份為最重要!:smile_o13:

唔 , 我17.幾CM都好似唔夠你長:smile_35:

引用:

溝女招數任我行:

好Man!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆