上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.3k

引用:
原帖由 boyboyboyk 於 2013-12-1 04:33 AM 發表 查看引用來源
Thx

Welcome!

引用:
原帖由 whatamess 於 2013-12-1 09:16 PM 發表 查看引用來源
樓主,求圖!

乜圖?:smile_o10::smile_o01:

引用:
原帖由 strongestman 於 2013-12-1 03:14 AM 發表 查看引用來源

唔明點解會辛苦?:smile_o10:
引用:
原帖由  於 2013-12-1 10:16 PM 發表 查看引用來源

外表辛苦,內部舒服!
基於我唔識打出黎.....所以谷住真係好辛苦==:smile_o03:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-1 11:46 PM 發表 查看引用來源
基於我唔識打出黎.....所以谷住真係好辛苦==:smile_o03:
想打乜出黎呢?:smile_o10:
同你打又有冇可能呢?:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-2 03:09 AM 發表 查看引用來源

Ching:
唔止咸濕,重好風趣!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-2 03:09 AM 發表 查看引用來源

ching我對男人無興趣喎:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-2 12:01 PM 發表 查看引用來源
ching我對男人無興趣喎:smile_03::smile_03:
上黎睇野嘅,都咪一樣,全部熱愛研究男生點搞女生!:smile_o01:

或者參考下我地如何引誘d女人點搞我地舒服!:smile_o11:

D女仔比我地搞緊嘅淫樣係特別靚咗架!:smile_o05:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-12-2 02:20 PM 發表 查看引用來源

上黎睇野嘅,都咪一樣,全部熱愛研究男生點搞女生!:smile_o01:

或者參考下我地如何引誘d女人點搞我地舒服!:smile_o11:

D女仔比我地搞緊嘅淫㨾係特別靚咗架!:smile_o05:
師兄幾時帯小弟見識下世面:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 MissSherman 於 2013-11-30 08:22 PM 發表 查看引用來源

Haha我開頭以為係手指...你縮到張圖太細啦

好!
大圖:

清楚喇掛!:smile_o01:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-12-2 02:27 PM 發表 查看引用來源
師兄幾時帯小弟見識下世面:smile_43::smile_43:
乜野世面呢?:smile_o10:

要咁閃縮!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆