上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.3k

引用:
原帖由 lawrence0729 於 2013-11-29 12:38 PM 發表 查看引用來源
咸濕師兄:
:smile_o01:
每一次睇文總係有唔同, 次次新鮮擠擠出奇, 出奇過出奇蛋~~ :smile_o10:
咸濕仔二號!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-11-28 11:58 PM 發表 查看引用來源
成咸濕靚仔之路 (7)
20xx年x月x日(星期x) Ref.#035— 7
地點:外國寄宿大學

兩個新黎嘅女同學係跳級生,係天才兒童,由中學畢業就攞到我地大學嘅獎學金!

姐姐,我照你吩咐,叫左佢地去沖 ...
咸濕仔!

引用:
原帖由 sexyangle54 於 2013-11-30 01:58 AM 發表 查看引用來源

咸濕仔!
咁你又係咪咸濕妹先????:smile_47: :smile_47: :smile_47:

我本來路過嫁炸.....
睇完ching d文........好辛苦:smile_o08: :smile_o08: 你竟然用D咁嘅文對付個青頭仔...:smile_o03:

引用:
原帖由 cicimybaby 於 2013-11-29 10:31 PM 發表 查看引用來源

咸濕仔二號!
咸濕呢個詞語已經上左「神檯」? 咁濟嫁啦~~:smile_o01:
所以小弟弟不敢擔當呢個稱號~~:smile_o11:

話說你張PROFILE PIC 幾時睇都係咁正 :smile_04:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-11-28 11:58 PM 發表 查看引用來源
成咸濕靚仔之路 (7)
20xx年x月x日(星期x) Ref.#035— 7
地點:外國寄宿大學

兩個新黎嘅女同學係跳級生,係天才兒童,由中學畢業就攞到我地大學嘅獎學金!

姐姐,我照你吩咐,叫左佢地去沖 ...
Haha我開頭以為係手指...你縮到張圖太細啦

呢道突然熱鬧起來!

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2013-11-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
我本來路過嫁炸.....
睇完ching d文........好辛苦:smile_o08: :smile_o08: 你竟然用D咁嘅文對付個青頭仔...:smile_o03:
唔明點解會辛苦?:smile_o10:

引用:
原帖由 MissSherman 於 2013-11-30 08:22 PM 發表 查看引用來源

Haha我開頭以為係手指...你縮到張圖太細啦

可能你中意人用手指!:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆