上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.2k

玩69條女食住我個大9頭狂啜吸精!

女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(6)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—6
地點:九龍一間5星級酒店

呵呵!呀呀!射啦!
舒服囉!我射!射!射!射!射!

好!我同你繼續打!打!打!打!打!

嘩!射得好遠呀!好高呀!

好多呀!好似花灑!

好勁呀!好好睇呀!

又白又傑呀!好核突呀!

唉呀!但係條9冇軟到呀!

唔准軟嫁!
咁輪到我玩啦!
呵呵呵!

唉呀!咸濕妹一有9玩,雙眼就發哂光喇!

佢話要玩69喎!

佢好咸濕嫁,其實想人食佢隻肥西咋!

但係佢隻西又真係好大隻喎!

好凸出!

好肥!

好多毛!

不過粉紅色!好靚!

唉呀!佢成個Pat Pat坐咗上Handsome哥個頭到!

要人乃Pat Pat!好鬼核凸呀!

係我就唔制喇!好鬼肉酸呀!

乃喇!乃喇!
Handsome哥用條脷大大力咁乃佢Pat Pat呀!

唉呀!食西添呀!

Oh! 乃西呀!

啜豆豆!最肉酸!

用手指擘大西窿呀!

又乃西窿呀!

重用條利伸入西窿,係裡面乃呀!

好鬼淫呀!

食西食到雪雪聲呀!

好多汁呀!

好多口水呀!

好咸濕呀!

嘩!插手指入去搞呀!
一隻!兩隻!三隻!
好核凸!個窿一路標水呀!

唉呀!而家轉咗用條脷乃喇!
又啜飲西汁呀!
好鬼核凸呀!

唉呀!佢囗擘擘呀!

呵!眉頭皺哂!

哈哈!好似好辛苦咁呀!

嘻嘻嘻!舒服享受樣黎嫁!儍豬!

嘩!咸濕妹係佢下邊做緊乜野呀?

睇下?

唉呀!佢將Handsome條9插入自己個囗道呀!

嘩!你睇!你睇!係咁頂!係咁頂!
佢塊面凸下凸下比個9頭頂得好勁呀!

哈哈哈!唔怪得知Handsome 咁舒服喇!

佢一隻手揸住條9插囗,一隻手就玩春袋!

嘩!好熟手呀!

唉呀!用條脷乃大紅9頭呀!

唉呀!唉呀!唉呀!
舒服!舒服!
唉呀!唉呀!唉呀!唉呀!
舒服!舒服!舒服!

嘻嘻!你睇Handsome個様幾享受!

呵呵!呵呵!
唉!唉!呵!呵!唉!唉!呵!呵!

咸濕妹舒服樣呀!
輪到Handsome忍唔住喇!

呵呵!呵呵!呵呵!
唉!唉!呵!呵!唉!唉!呵!呵!

咸濕妹舒服叫得好淫呀!

嘩!Handsome哥瘋狂大大力食西呀!
又大大力乃、大大力啜!
又用條粗脷狂插狂乃西窿呀!
好多口水呀!

嘻嘻嘻!有d係西汁黎嫁!
飲唔切,溝埋d口水咋!

呵呵!呀呵!呀呀!
好!我呵呵!呵呵!我呵呵!呵呵!我呵呵!

嘩!用深喉反擊呀!

哈哈!咸濕妹妹忍唔住啦!

唉呀!佢好殘忍呀!
咁鬼死大力打條JJ!

哈哈!肉黎嫁!
又會咁鬼死肉緊嘅!

哦!哦!哦!哦!哦!
舒服!舒服!舒服!
呀!呀!比你!比你!比哂你啦!
呵-----------呵呵------呵--------!射啦!射啦!

哈哈哈哈哈!
Handsome哥比佢打到出野喇!
㸃知佢一口食住個大9頭狂啜吸d精呀!

呵呵呵呵!Handsome哥係咸濕妹個口道爆左啦!
舒服到反哂眼呀!

嘻嘻嘻!又會咁鬼happy 嘅!

兩個都好happy呀!

好啦!好啦!
咸濕妹!你心想事成啦!
你要你夢中情人飲你d西汁!  
又要你夢中情9係你個囗道爆精!
嗱!今次你欠咗我一個人情嫁啦!
哈哈哈哈!重啜?重啜?
快d放囗!
輪到Handsome服侍我隻西喇!

(下續:
黑森林變白切西坐上去比我屌!
女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(7)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—7
地點:九龍一間5星級酒店)

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-11-2 08:31 PM 發表 查看引用來源
女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(6)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—6

呵呵!呀呀!射啦!
舒服囉!我射!射!射!射!射!

好!我同你繼續打!打!打!打!打!

嘩!射 ...
嘻嘻!
你玩人人玩你!

引用:
原帖由 annchu032 於 2013-11-3 12:29 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻!
你玩人人玩你!
人玩你!

咸濕仔引黎成班咸濕女!

引用:
原帖由 八卦鼻祖 於 2013-11-3 11:57 AM 發表 查看引用來源
咸濕仔引黎成班咸濕女!
冇咸濕女又點會有咸濕仔呢?

黑森林變白切西坐上去比我屌!

女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(7)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—7

上文講到:
好啦!好啦!
衰野!你心想事成啦!
要你夢中情人飲你d西汁!
又要你夢中情9係你個囗道爆精!
嗱!今次你欠咗我一個大人情嫁啦!
哈哈哈哈!重啜?重啜?
快d放囗!
輪到Handsome服侍我隻西喇!

大姐!等一等!等我抱咸濕靚妹入去清潔先!

嘩嘩!交換精汁呀!
兩個咸濕人板打茄輪!
快d出黎呀!靚妹!
你米獨食揸乾咗Handsome先放佢出黎呀!

大姐!你瞓好!
你唔會後悔?
成遍黑森林冇哂!

唔會!我想咗好耐嫁啦!
不過弟日生反,你㑹唔㑹繼續服侍佢嫁!
Handsome?

呢d用具我新買架?
係送比你架!
平時可以自己美化佢!
另外果邊我帶黎個袋有5件禮物!
花紙包裝上貼咗妳地既藝名同頭像!
小小心意,希望你地中意啦!

嘩!好得意呀!

呵!你點知我中意嫁?

Oh!How nice!It's beautiful!

唉呀!最新款黎嫁!好正呀!

喂喂喂!唔准郁!攞過黎!
我要親手冊!
唔!Handsome!
你埋黎!我要錫到你燶!

嘩嘩!好咸濕呀!
成機揸姐姐d Lin呀!

哈哈哈!姐姐都冇蝕比佢,玩反佢條腸!

好啦!好啦!做正經野!
開始正式同你黑森林美化做白切西!

嘩!好熟手呀!

係呀!咁快剪哂d長毛,開始剃短毛!

要查剃鬚糕!

唉呀!另轉身剃!
姐姐個Pat Pat好圓呀!

白雪雪!

好細心!

換咗小鬚刨!

逐少、逐少剃!

呵!好乾淨呀!

用濕毛巾清潔!

再輕輕剃哂d細毛根!

咦!按摩呀!

揸潤膚油!

大功告成!

好!等我摸摸!
好滑呀!

我都摸!好靚呀!

唉呀!Handsome哥用脷乃呀!

好咸濕呀!

姐姐!舒唔舒服呀?
妳夾住我個頭!
我同妳咀對咀!

嘩!好肉酸呀!
用自己上邊個咀對人地下邊個咀!

唉!唉!唉!舒服!舒服!
Handsome!用條脷大大力乃!
冇哂d毛!下邊好敏感呀!
呵呵!好㾗!好想屌呀!
Handsome!比條9我含下先!
你瞓係道!
舒服嗎!

呵呵!唉!唉!

好啦!你唔洗郁!
等禾坐上去屌!
唉呀!唉呀!
越屌越痕呀!
我要大大力!
快d!快d!
我知禾知!大力!快!快!快!

呵呵!呵呵!唉!唉!唉!
呵呵!呵呵!唉!唉!唉!
舒服!舒服!

啊!屌到冇哂力喇!
禾夠喇!
妹妹!佢條野未飽嫁!
揸揸先!
嘩!重係好硬呀!
交比妳玩喇!

(下續:
分分鐘隻西比佢屌西爆!
女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(8)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—8
地點:九龍一間5星級酒店)

分分鐘隻西比佢屌西爆!

女粉絲角色扮演,做日記片段女主角 (完)

哈哈哈!唔該哂,姐姐!

妹妹,不如你瞓係道!
等我抬起你雙腳!
嘩!個Pat Pat 又圓又大!
食西西仔先!
由Pat Pat開始乃!
哦!大力d!
唉呀!求先冇乜水!
而家出哂水喇!

呵呵!呀哎!呀呀!
舒服呀!舒服呀!
Handsome哥!比妹妹仔你食,原黎真係咁舒服果喎!

哈哈哈!今次睇到Handsome哥make love技巧,禾學到野喇!
下次做,一定要d仔乃到隻西出哂汁先正比佢入!

唉呀!Handsome哥犀利啦!
一插、入咗啦!

嘻嘻嘻!梗係啦!
水多!梗易入!

唉呀!唉呀!唉呀!唉呀!唉呀!唉呀!唉呀!
唉呵!唉呵!唉呵!唉呵!唉呵!唉呵!唉呵!
呀哎!呀哎!呀哎!呀哎!呀哎!呀哎!呀哎!

哈哈哈哈!姐姐!
你啱啱梗係整到Handsome哥條9好撚痕!
佢屌得好勁呀!

嘻嘻!整慶咗人又唔比佢食飽!
搞到妹妹仔既妹妺仔好鬼舒服!
妹妹仔叫得好淫呀!

呵呵!好在今日西多,任食!

哈哈!禾以為你話西多士!

哎呀!哎呀!哎呀!哎呀!哎呀!哎呀!哎呀!
噢呀!噢呀!噢呀!噢呀!噢呀!噢呀!

唉呀!屌到妹妹仔變哂聲喇!

揪哂根呀!

反哂眼呀!

口擘擘呀!
流咗好多口水!

好似求先已經高潮咗!

但係Handsome哥重未夠喉,繼續屌!

呵呵!呀呀!呵----------------呵!
出啦!射啦!呵----------------呵!

嘩!Handsome哥中出咗啦!

哈哈哈哈!佢屌人都屌到自己反哂眼!

Oh!How exciting!

哬!好激呀!

哇!好在唔係屌我!
分分鐘隻西比佢屌西爆!

唉呀!個西窿有好多精流緊出黎呀!

嘩!又會咁多既!

Oh! Handsome哥條細佬好似軟軟地呀!

佢訓係道休息!

喂喂喂!難得有咁既機會!
一生人可能得一次!
點可以咁快停呢?

姐姐!不如我地繼續同佢舒服!

Hahahaha!It’s nice! Let’s start again!

哈哈哈哈!佢軟哂,我地人多!

嘻嘻嘻!咁高興,大家盡情整佢舒服喇!

我要同佢條大9合照留念!

咁就要整反大佢先夠型仔嫁!

好啦!等我吹反大佢!

哈哈哈!我乃袋!

Hehehe!我乃Lin Lin!

呵呵呵!我乃佢頸耳同面!

好!我同佢打茄輪!

好野!條野扯反起啦!

嘩!好硬下!

又變反好大碌!

拿!輪流同佢合照!

未影或者影完果d負責渣機!

大家將手機放係呢道!

求先玩後既而家就影先,夠公平喇卦!

結果

1/ 短髮33C少女身形雪白膚色Pat pat有34妹妹仔
大家赤裸裸訓係床道,佢渣住我條大9,拍實一齊望住鏡頭淫笑!

2/ 健康膚色35D長腿長黑髪黑森林姐姐
大家赤裸裸,佢訓上我道,我渣住佢兩個波波,大家擘大比對住鏡頭淫笑!凸出大家既性器官:佢隻白切西同我條大9!

3/ 34C平均身材肥毛鮑仔滿面淫笑Wet妹
大家赤裸裸,佢含住我條大9,手仔就玩住我9袋,我企佢跪,影由未含至含入哂既過程,一齊望住鏡
頭淫笑!

4/ 長深金啡髮34D長腿性感尤物
大家赤裸裸,我條大9插住佢隻粉紅西,男上女下,影由未入至入哂既過程,一齊望住鏡頭淫笑!入哂果陣既表情:好享受!好舒服!

5/ 短髪微波大Lin頭疏毛西西仔4眼靚妹妹仔
大家赤裸裸,我乃住佢隻疏毛嫩西-----佢乃住我條大9,一齊訓係道、頭對性器官、乃住對方既性器官,
望住鏡頭淫笑!

哈哈哈!影完喇!

Handsome!你繼續訓係道!
哈哈哈哈!豎起條9就得嫁啦!

各位姊妹,隻西未感受過Handsome條9既可以自由坐上去!
盡情摸、盡情屌!唔洗怕醜!

屌過唔夠未飽既!
可以再玩!

呵呵呵!好呀!

嘻嘻嘻!有得玩!又有表演睇!

姐姐!我想同時搞下d咸濕妹!

哈哈哈!贊成!
我想感受下男仔玩女仔既感覺!

嘻嘻嘻!我食肉腸就食得多!
但係未食過鶏!流晒口水喇!

唉呀!好淫亂呀!

之後真係好淫亂!
我淨係記得叫多左4支香檳同食物!
我條9比佢地渣到一滴精都冇哂!
最後要用口舌對付d未飽既淫西!
佢地你玩佢、佢玩你,又磨豆腐,又食西乃Lin!
玩到天光!

真係鑊鑊新鮮鑊鑊精彩!!
咸濕師兄果真招招厲害!!
想必最後35D 同33C 都應該食到幾飽:smile_o01:

為左唔想安坐家中發電
小弟都係努力D 去KEEP番個鋼條型先得啦~:smile_o10:

睇曬, 嘩咸濕師兄唔只招招厲害, 仲體力過人添呀!!! 1人對付5位辣妹!!! 真係 "精力" 小D都唔掂呀...

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-11-4 10:16 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈!唔該哂,姐姐!

妹妹,不如你瞓係道!
...
喂!重玩失踪?

引用:
原帖由 sexyangle54 於 2013-11-12 02:09 AM 發表 查看引用來源
喂!重玩失踪?
都話去左歐洲做野!

返左幾日!

忙埋呢兩日,又有正野po上黎!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆