上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.2k

我和5個咸濕妺粉絲有一個約會

女粉絲團上陽具課兼陰戶美化(3)

2013年10月20日(星期日) Ref.#036—3
地點:九龍一間5星級酒店

上文講到:由我眼睇手摸決定,佢地d妺妺仔的濕度,隻西水多既玩先!

話事權次序同願望排序如下:

1/ 短髪微波大Lin頭疏毛西西仔4眼靚妹
佢要利用我既裸體去了解男生敏感部份!
   滿足佢睇、摸、搞、玩我大隻仔裸體既每一敏感部份!

2/ 長深金啡髮34D長腿性感尤物
佢要同我玩SM, 4個女仔要幫佢手,捉住我手手腳腳,然係比佢慢慢玩同搞!
   佢話識按住條9控制佢幾時射精!最後要條野係大家面前狂射!
滿足佢睇到我個肉酸求佢放過條9既可憐樣!

3/ Wet妹34C平均身材肥毛鮑仔滿面淫笑
佢要玩69!用手口舌喉搞我條大9!
   滿足佢挑釁我盡力用手口舌去搞到佢肥毛鮑仔高潮標汁比我飲!

4/ 健康膚色35D長腿長黑髪黑森林
佢要我將黑森林變白切西後同佢玩光西!
滿足佢利用我既技巧去測試佢女體之享受力,搞到佢欲仙欲死!’

5/ 短髮33C少女身形雪白膚色Pat pat有34
佢只想玩Make Love中出,我要當正佢係女朋友咁玩!
   滿足佢經歷比隻西我條大9屌到飽飽的過程!

(下續:
培訓開始:
女粉絲角色扮演,做日記片段女主角(4)
2013年10月20日(星期日) Ref.#036—4
地點:九龍一間5星級酒店)

支持支持!請繼續……

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-28 09:35 PM 發表 查看引用來源

上文講到:由我眼睇手摸決定,佢地d妺妺仔的濕度,隻西水多既玩先!

1/ 短& ...
靚仔:
有條女投訴佢唔識飲香檳,但係局佢飲喎!:smile_o01:

引用:
原帖由 raadun 於 2013-10-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

靚仔:
有條女投訴佢唔識飲香檳,但係局佢飲喎!:smile_o01:
佢出晒名古惑!

同獨行俠,除咗佢d死黨!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-28 09:35 PM 發表 查看引用來源

1/ 短& ...
咸濕Ching

原黎真係咁!

本首領同班馬仔大大力支持!:smile_o12:

等你講埋洛去!:smile_o01:

引用:

1/ 短& ...
好心急!:smile_o05:

:smile_34::smile_o12:
引用:

2013年10月20日(星期日) Ref.#036—3 &

1/ 短& ...
能人所不能!:smile_o12:

其中一條大食女話架,我梗係知啦!:smile_o01:

同我講我條野細你條成個頭!

搞到我好驕傲!:smile_34:

引用:

1/ 短& ...
你地玩得咁揚,弟日就通咗天!

呢道越黎越淫賤!

就嚟連禾都隱唔住啦!:smile_o05:

引用:
原帖由 wbcwbc 於 2013-10-28 10:03 PM 發表 查看引用來源
支持支持!請繼續……

多謝!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆