上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.1k

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-11 01:47 AM 發表 查看引用來源
延壽養生強化性功能中心

20xx年x月x日(星期x) Ref.034-1
地點:香港

哈哈!Handsome仔!做左渣Fit人囉喎!

Queenie妹 (老總個女)!有乜指教呀!

董事會批左你個計劃!恭喜晒!
r
以後我地要叫你做Hand ...
Ching條細佬又要比人玩,重喺要擘大個pat pat比d咸濕妹咸濕婆欣賞!

好鬼核突!

但係禾好中意睇!:smile_47:

請唔好停快d講埋下文啦!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-11 01:47 AM 發表 查看引用來源
延壽養生強化性功能中心

20xx年x月x日(星期x) Ref.034-1

哈哈!Handsome仔!做左渣Fit人囉喎!

Queenie妹 (老總個女)!有乜指教呀!

董事會批左你個計劃!恭喜晒!

以後我地要叫你做Hand ...
我都想玩下!:smile_o05:

引用:
原帖由 cicimybaby 於 2013-10-7 03:12 AM 發表 查看引用來源

咸濕Ching:
有冇咩亞麗姐姐?:smile_o01:
C姐:
每次見到你出現,我細佬就變咗做大佬!:smile_o04:
我要你搞反掂佢!:smile_o03:

引用:
原帖由 OLinRed 於 2013-10-11 09:41 AM 發表 查看引用來源

Ching條細佬又要比人玩,重喺要擘大個pat pat比d咸濕妹咸濕婆欣賞!

好鬼核突!

但係禾好中意睇!:smile_47:

請唔好停快d講埋下文啦!
C姐:
你好中意睇核突野?:smile_47:
我細佬成日變大佬都好核突下架!

引用:
原帖由 netangelforu 於 2013-10-8 11:14 PM 發表 查看引用來源

好衰格!

成日想咩人!

你好似好想比人咩喎!:smile_46:

我條陰莖係實物培訓陽具!

上文:靚女醫生同我條JJ檢驗 (Ref.034-1,2,3,4)
講到:Doctor Josephine 示範檢驗我條JJ

你地想唔想感受全身完全鬆弛後既JJ?

想呀!
想呀!
想呀!

好啦!我做一次比你地睇!
之後你地輪流同佢做!

Mary同Eva一左一右用手口利同佢輕掃,唔洗停!

首先一隻手劣條J!
劣到個頭就要渣緊少少喇!

延壽養生強化性功能中心
20xx年x月x日(星期x) Ref.034-5

Josephine 唔係咁嫁!

嚇!Doctor Chan!你幾時入左黎嫁?

哈哈哈!岩岩囉!
呢位就係Handsome先生?
好靚仔喎!

Handsome!我媽咪,Doctor Chan!

Hi!Doctor Chan!

得喇!Handsome!唔洗起身渣手喇!
哈哈!我同你條野渣渣就更加親切啦!
嘩!亞女!呢條JJ係精品黎嫁!

亞女!因為你成日掛住讀書同考試,冇時間拍拖!
所以少左直接了解男人性器官既特性!
Handsome條陰莖係一條好好既實物培訓陽具!
等我同大家上一堂陽具課啦!

唉!唉!唉!唉!

拿!呢道係叫做會陰,肛門同睪丸之間!
輕輕掂下摸下,男人會好敏感!
你地睇:我一摸佢就有反應啦!
大家黎摸摸啦!

嘻嘻嘻!摸摸!
哈哈哈!我又摸摸!
呵呵呵!輪到我摸摸!

唉!唉!
唉!唉!唉!
唉呀!唉呀!

舒服嗎?Handsome!

舒服!舒服!Doctor Chan!

Doctor Chan!乜嘢係高圓呀?

你係?

我係:小珠!

小珠!睪丸就係春袋包住果兩粒蛋蛋!

之後摸下掃下個春袋!

春袋有好多皺紋,會好敏感!
大家都摸摸啦!
力度要輕!動作要溫柔!

唉呀!唉呀!唉呀!

而家到陰莖,又叫陽具,廣東話鳩或者撚,斯文d叫細佬!
底部比較敏感!

陰莖前面既皮叫包皮,保護龜頭!
陰莖在準備射精狀態,會全條充血!
充血果陣包皮反起露出底部!變成條扯行陰莖最前連接龜頭既部份!
包皮太長會影響陰莖既硬度,所以最好cut短佢!

拿!大家睇下,Handsome條陽具包皮係天生唔長唔短!
而家成條充晒血,包皮反起露出既底部比較淺色,因為d皮好嫩,摸既時候一定要好溫柔嫁!
我摸佢比你地睇啦!順便摸埋個龜頭既底部!

唉呀!唉呀!唉呀!

拿!因為力度岩,所以佢會有反應!
整佢舒服果陣,最好同佢有眼神既交流!
問下佢舒唔舒服!

我先!我先!
Handsome哥!舒唔舒服呀?

唉!唉!唉!

靚妺!輪到我啦!
唉呀!Handsome哥!你望住人個樣好似女仔呀!
我要你同我講:好舒服!

唉!唉!唉呀!唉呀!

講啦!講啦!快d講:好舒服!

唉!唉!小珠!小珠!舒服!好舒服呀!

哈哈哈!好好玩!輪到你啦!卡文!

Doctor Chan!我地咁搞大佬條鳩,佢好似好痕好辛苦!
不如等我大力d劣下佢,好嗎?

哈哈!卡文!你真係好錫你哥哥!
有一樣好重要既野要話比你地知!

男人條JJ做愛果陣進入左女性既陰戶,因為陰戶內部既肌肉好嫩滑,條JJ會越做越痕,所以男人會越做越大力!

但係當d女仔用手代替陰戶同條JJ打飛機果陣,多數誤以為男人中意大大力!咁就會整痛條JJ嫁啦!
在條陰莖未全面充血要射精之前,輕輕力劣掃佢敏感既部位!之後再慢慢加力!

卡文!你試下左手搞佢會陰、春袋,右手搞佢陽具底部、包皮同龜頭既底部!
之後再劣下龜頭!

哦!Doctor Chan!

唉!唉!唉!唉!肉酸!肉酸!
卡文!卡文!個9頭好痕!

卡文!不如比我試下啦!

好呀!Queenie姐!

Handsome哥!我一路整你舒服,你要一路話比我聽舒唔舒服嫁!

哦!Queenie!

Doctor Chan!Handsome條野同個人都好乾淨嫁!我唔想用手套呀!

O.K. 喎!Queenie!

Handsome哥!我好緊張呀!第一次同你條細佬接觸!
先摸袋底!

嘩!Queenie!好舒服!

嘻嘻!舒服就好喇!
而家玩下條9身底部!

唉!唉!Queenie!好舒服呀!

哈哈!玩下9頭!
Handsome哥!你條野真係好好玩嫁!

唉呀!唉呀!唉!唉!Queenie!好舒服呀!

唉呀!Handsome好似到高潮位!佢好想射精啦!
不如等我同佢打下啦!

唔制!Vivian!我要感受下佢條JJ高潮!

好啦!好啦!Queenie妺妹!
咁等我乃下含下佢d蛋蛋!

唉呀!唉呀!唉呀!Queenie!Queenie!
舒服呀!好舒服呀!
唔好停!唔好停呀!

哈哈哈!我要吊下你引!
比條利我!我要同你一路打茄輪、一路出野!

哦!哦!哦!
Queenie!Queenie!
舒服呀!好舒服呀!
唔好停!唔好停呀!
大力d!大力d!
哦!呀………….. !

哈哈哈!Handsome哥仔!感受到啦!我!
你條大9率之係我手上爆左!
嘩!越射越有呀!
我要渣渣!
舒服嗎?
哈哈哈!重射呀!

唉呀!唉呀!舒服呀!好舒服呀!

中唔中意呀?

中意呀!中意呀!

哈哈哈哈!

今日我好滿意!
離開前同兩位母女Doctor約左下個禮拜再返黎!
到時佢地要照我既要求同指示準備一切!

下續:延壽養生強化性功能中心
20xx年x月x日(星期x) Ref.034-6

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-13 10:31 AM 發表 查看引用來源
上文:靚女醫生同我條JJ檢驗 (Ref.034-1,2,3,4)

想呀!
想呀!
想呀!

之後你地輪流同佢做!

...
咸濕ching
我都想做你助手,提供我d實物比d女仔練習呀!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-10-13 10:31 AM 發表 查看引用來源

想呀!
想呀!
想呀!

之後你地輪流同佢做!

...
好好睇!:smile_o05:

靚仔:

你係混血兒?:smile_o10:

你真係好有豐富既想像力呀

引用:

想呀!
想呀!
想呀!

之後你地輪流同佢做!

...
培訓JJ!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆