上一頁下一頁
發新話題

寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
115  14.5k

我倆個都未曾除過....!:smile_o05:
你男友咬你,即是代表你攪到佢好HIGH 喇.....! :smile_o12:
引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-28 11:31 PM 發表 查看引用來源
你未除過定佢未除過先?
除左感覺興奮啲,但生返出黎會吉吉地,嗰日巨龍男友仲咬我,對波仲有兩大撻咖喱雞

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-28 11:31 PM 發表 查看引用來源
你未除過定佢未除過先?
除左感覺興奮啲,但生返出黎會吉吉地,嗰日巨龍男友仲咬我,對波仲有兩大撻咖喱雞
哈哈留咁大撻咖喱雞做記號阿?

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-28 11:27 PM 發表 查看引用來源
咁夜收工?
一齊傾夜啲,如果你唔攰嘅話
累就一般啦,你冇咁早訓?

有人有咁樣喜好.......:smile_o01: :smile_o01:

頭先去左沖涼,諗起上兩個禮拜,
比巨龍吉屎眼,吉左好耐,
由喺廁所一路沖涼一路吉,再吉到入房,
勁high,最後high到忍唔住瀨左少少:smile_o05:
到今日屎眼仍然未去返好實,
一諗起沖涼又忍唔住自己玩,
右手拎住花灑開到最大射粒豆豆,
左手搽啲沐浴露,就伸去後面吉屎眼,
仲要一隻手指唔夠,要吉夠兩隻,
雙重衝擊下好快就高潮,
高潮嗰下連屎眼都收縮得好勁

屎眼我們都有玩過,但我女友話沒什麼感覺?? 可能因人而異喇..
咁想要,點解不立即CALL 巨龍...??
引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-29 12:22 AM 發表 查看引用來源
頭先去左沖涼,諗起上兩個禮拜,
比巨龍吉屎眼,吉左好耐,
由喺廁所一路沖涼一路吉,再吉到入房,
勁high,最後high到忍唔住瀨左少少:smile_o05:
到今日屎眼仍然未去返好實,
一諗起沖涼又忍唔住自己玩, ...

引用:
原帖由 justfriend123 於 2014-3-29 12:28 AM 發表 查看引用來源
屎眼我們都有玩過,但我女友話沒什麼感覺?? 可能因人而異喇..
咁想要,點解不立即CALL 巨龍...??
可能真係睇人,我就好鍾意,
有時仲high過插妹妹,但唔可以成日玩,會鬆,
學黃子華話齋,有啲女人好敏感,我就係嗰類,哈哈~
突然知道啲野唔太開心,但其實又好少事,
又自己收埋左,有時唔太開心就自己玩黎發洩

有唔開心野講出來,會好啲架,唔好自己讚牛角尖....
至少同人講下,自己個心會舒服好多.....
引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-29 12:46 AM 發表 查看引用來源
可能真係睇人,我就好鍾意,
有時仲high過插妹妹,但唔可以成日玩,會鬆,
學黃子華話齋,有啲女人好敏感,我就係嗰類,哈哈~
突然知道啲野唔太開心,但其實又好少事,
又自己收埋左,有時唔太 ...

C 姐你好似在不開心時候,都會喜歡自己玩黎發洩....!:smile_o01:

引用:
原帖由 justfriend123 於 2014-3-29 01:04 AM 發表 查看引用來源
C 姐你好似在不開心時候,都會喜歡自己玩黎發洩....!:smile_o01:
發洩兼洩慾
有時心情唔好既時候自己玩
玩完心情又好 d relax d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆