而家d一樓一有咁正既咩 :)))

收藏  |  訂閱
23  9.7k

而家d一樓一有咁正既咩 :)))

之前睇完 youtube 做完功課邊度有一樓一,
d片睇到一樓一 d 女,
個個都又大波, 個樣又唔錯,

https://www.youtube.com/watch?v=w97qClqDC3E&t=7s

我仲以為一樓一多數係嬸嬸多..

其實係普遍質素都好似條片咁, 定係條片選左d正野post only ?

條條女都咁正,尤其是深水埗個d,唔食就笨!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-2-10 21:26 發表 查看引用來源
條條女都咁正,尤其是深水埗個d,唔食就笨!!!
ching 講反話wo, 邊度地區有咁正既 請推介

引用:
原帖由 ericcheung1321 於 2020-2-10 23:34 發表 查看引用來源

上次咪推介左你
一樓一都唔少女女

引用:
原帖由 ericcheung1321 於 2020-2-10 23:34 發表 查看引用來源

1321, 根據經驗, 真人睇落會比相片/影片老5-10年. 特別系肥胖身材, 相片/影片更加吾會睇到

引用:
原帖由 ericcheung1321 於 2020-2-10 08:47 PM 發表 查看引用來源
之前睇完 youtube 做完功課邊度有一樓一,
d片睇到一樓一 d 女,
個個都又大波, 個樣又唔錯,

https://www.youtube.com/watch?v=w97qClqDC3E&t=7s

我仲以為一樓一多數係嬸嬸多..

其實係普遍質素都好似條片咁, 定係 ...
可能你上到去又另一番境況都未定。

Mostly are old. Unless u pay moreeeee

回覆 7# union6578995 的帖子

條片果d我覺得好多都好正,唔算太old .... btw,邊度有多少後生又正既?

回覆 1# ericcheung1321 的帖子

而家仲去?唔怕中招?

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-11 11:31 PM 發表 查看引用來源
而家仲去?唔怕中招?
同意!

重有,唔好彩中招,要詳細交代去過邊度,到時家變都有份!

前往最後回覆