被另一半拒絕

收藏  |  訂閱
31  8.3k

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-4-9 06:02 PM 發表 查看引用來源
昨晚好想要,心癢癢。食完飯睇電視,大家坐左係梳化,睇左一陣我樹熊仔咁坐左係佢上面,面對面攬住佢,用妹妹隔住條褲磨佢。

點知佢答我,返左一日工好累,又訓得唔好,乖啦唔好再磨啦!磨左佢5分鐘都唔硬。

係 ...
唔好諗太多,可能佢真係攰呢

我同我女友都差不多4-5個月冇:smile_o08:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-9 08:28 PM 發表 查看引用來源
我同我女友都差不多4-5個月冇:smile_o08:
@@

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-4-9 06:02 PM 發表 查看引用來源
昨晚好想要,心癢癢。食完飯睇電視,大家坐左係梳化,睇左一陣我樹熊仔咁坐左係佢上面,面對面攬住佢,用妹妹隔住條褲磨佢。

點知佢答我,返左一日工好累,又訓得唔好,乖啦唔好再磨啦!磨左佢5分鐘都唔硬。

係 ...
甘大份坐上去, 都起唔度機啦

o係出面食飽左,返到屋企通常唔肚餓

睇各位ching既言詞,即係我唔夠體貼⋯
點算好⋯

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-4-10 12:54 PM 發表 查看引用來源
睇各位ching既言詞,即係我唔夠體貼⋯
點算好⋯

你可以多點包容和體貼。男人都需要愛的。。。:lDD_012:

試下想像自己攰到扒街嘅時候條佬要執2劑睇下自己會點諗
仲有佢唔硬係懷疑自己唔夠吸引而唔係擔心佢有咩事都真係...........:smile_19:

睇量下囉,,,,,,,,,

引用:
原帖由 乜野事 於 2014-4-10 02:39 PM 發表 查看引用來源
試下想像自己攰到扒街嘅時候條佬要執2劑睇下自己會點諗
仲有佢唔硬係懷疑自己唔夠吸引而唔係擔心佢有咩事都真係...........:smile_19:
咁如果佢累到扒左係到我就唔會搞佢
但無野做早左三個鐘收工返屋企有覺唔訓係到睇體育
斷估唔會係累到郁唔到
飯又唔洗佢煮碗又唔洗佢洗
我諗點都算好relax卦?

前往最後回覆