上一頁下一頁
發新話題

80後人妻的飢渴...(有相) 23#344, 47#701 59#878 UPDATED

收藏  |  訂閱
1.1k  303.8k

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 07:53 PM 發表 查看引用來源
我好似夠50分..
可以回人pm啦..

你好似仲差一分先得
你回多一次就夠分覆PM了

人妻加油就夠50分,可以pm 我阿!!

引用:
原帖由 kee882014 於 2014-4-12 08:52 PM 發表 查看引用來源
你沒PM人咩

今日同老公搞左一次,前後我諗得15分鐘
因為本身今日ar媽話會過黎幫手湊小朋友
老公講緊佢打緊機既..
果陣因為太熱,所以係屋企剩係著左件小背心同under
連bra都冇,唔知係咪因為咁
佢又突然性慾高漲,勁快比佢係張床生擒左
不過前後15分鐘都唔知有冇..
問佢做咩咁快搞掂..佢話驚ar媽突然黎到
真係比佢吹漲..

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 09:21 PM 發表 查看引用來源
老公講緊佢打緊機既..
佢又突然性慾高漲,勁快比佢 ...
咁你今日未飽,點算呀

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 21:21 發表 查看引用來源
老公講緊佢打緊機既..
佢又突然性慾高漲,勁快比佢 ...
吊你係中間...又唔餵飽你真係慘, 洗唔洗幫手呀~

老公晚晚餵你都未必夠飽

15min前奏差吾多,慢慢來到正場先玩得放呀ma

引用:
原帖由 deadnote2006 於 2014-4-12 09:26 PM 發表 查看引用來源
15min前奏差吾多,慢慢來到正場先玩得放呀ma

係連埋插成個過程15分鐘呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆