上一頁下一頁
發新話題

wechat之尋找性奴之旅(圖1,26,79,100,116,報告#281,287,338,新圖547)

收藏  |  訂閱
619  217.5k

好正, 有肉地,好推...:smile_46:

有見識!:smile_04:
女人要有肉地至好玩
引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2014-2-26 03:12 PM 發表 查看引用來源
好正, 有肉地,好推...:smile_46:

有d肉拍到佢啪啪聲

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-3 01:11 PM 發表 查看引用來源
玩左wechat好耐,唔算高手,所以食得果幾條女。今日如常在wechat邊掃邊chat, 睇下有冇蝦條呃!

就係咁,識左Idy (化名), 最初都係閒話一堆,冇幾耐就開始傾甜野啦~

先介紹下Idy先,27歲,OL,15Xcm, 有肉地既小 ...
Idy好鬼淫蕩:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-3 10:53 PM 發表 查看引用來源
橫掂未訓住,隻奴又唔知死左去邊,一於po多張,等大家感受下38既威力!記得睇完要對住Idy打埋個飛機至好訓喎,扯住旗訓會傷身

http://i231.photobucket.com/albums/ee316/tangotrade/e3e4bcf4-fa2 ...
嘩........38吋導弹好勁呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-6 06:35 PM 發表 查看引用來源
尋晚同Idy傾左陣,但佢因為發生左d野,心情好差。
原本重約左佢星期六出黎玩奴皇遊戲添.....唔知佢到時心情會好番未呢?

呢兩日沒什麼好update, 貼住張愛奴大奶相俾大家對住黎打飛機,解下悶啦

http://i2 ...
夾腸仔一流:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-7 06:30 PM 發表 查看引用來源
先貼一張Idy奴既遮奶相!
由衣家開始,最快回覆既10位C兄弟,除左Garto同新手外 ,都會得到無遮無掩版本!
開始!!!
http://i231.photobucket.com/albums/ee316/tangotrade/IMG-20140207-WA00021_zps40e41ab8 ...
可惜我太遲睇到呢個post:') :')

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-7 07:44 PM 發表 查看引用來源
send完!

另外貼番張格仔版等其他人流下口水先

大到成個木瓜波:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-13 03:33 PM 發表 查看引用來源
衣家隻奴雙手被反綁跪嚮我前面
身為主人就緊係要好好咁教訓下佢架啦:smile_34:

我用我碌憤怒既肉棒一下下咁fing落賤奴塊面度
Idy奴剩係‘依依’聲。唔知佢係like定唔like呢:smile_41:
跟住,我將個龜頭打圈咁 ...
打真軍內射好正喎:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-26 11:26 AM 發表 查看引用來源
後記

今日趁得閒,所以寫多少少:
果日玩完一Q後,Idy就去左沖涼,原本打算等佢沖完涼出番黎後,同我吹硬佢,執多劑添,點知……

Idy: 主人,我可唔可以投降啊?
我: :smile_41:
Idy: 剛剛黎完M, 太敏感啊 ...
好似鲍魚仔好靚喎:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆