上一頁下一頁
發新話題

wechat之尋找性奴之旅(圖1,26,79,100,116,報告#281,287,338,新圖547)

收藏  |  訂閱
619  217.4k

Hoho 我係大嬸咁唔通你食開果d咪係呀婆
引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-10 12:45 PM 發表 查看引用來源
呢位大嬸,你盲架?
有冇睇到#167啊?
係我隻奴叫我貼架!

好彩冇識到你呢條盲毛,睇d唔睇d,四圍吠,賤格

hi~ 大嬸
狗吠唔該死埋一邊啦:smile_15:
引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 01:40 PM 發表 查看引用來源
Hoho 我係大嬸咁唔通你食開果d咪係呀婆

今 晚 約 左 賤 奴 開 炮 ! 今 晚 或 明 早 出 報 告 !
小 遊 戲: 猜 中 我 今 晚 会 點 調 教 隻 奴 的 師 兄 , 又 有 礼 物 送 。
每 个ID只 可 猜 一 次 , 新 手 不 送 !

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
今 晚 約 左 賤 奴 開 炮 ! 今 晚 或 明 早 出 報 告 !
小 遊 戲: 猜 中 我 今 晚 会 點 調 教 隻 奴 的 師 兄 , 又 有 礼 物 送 。
咁我估...........咁凍............玩滴蠟

放左假陽具去妹妹到
支持師兄炮製奴

唔係係街上真空玩蛋咩?

好難估中喔
唔通師兄今晚同淫娃玩震蛋 假九
又或者綁住淫娃慢慢搞佢:smile_o01:
約佢出來前 真空 反正咁凍都包到成隻種咁唔覺:smile_o01:

引用:
原帖由 專攪淫娃 於 2014-2-10 07:10 PM 發表 查看引用來源

http://n2.h ...
我都係估返我之前提議嘅
係身上用毛寫字

回覆 243# 的帖子

綁狗圈, 拉住四圍走.

我估真空出街,再假意大風露出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆