上一頁下一頁
發新話題

Friends with benefits ~ 搞上好朋友 (update p.7,11)

收藏  |  訂閱
165  79.6k

引用:
原帖由 jackielam 於 2014-3-21 08:23 PM 發表 查看引用來源

我讀緊書又大你幾年MA~
haha:smile_o13:

引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2014-3-21 08:38 PM 發表 查看引用來源

妳知啦,妳咁正
妳幫我lam既話~我會忍唔住咯喎~
係咪真係先:smile_47:
咁唔lam lu:smile_o13:

引用:
原帖由 小貝納 於 2014-3-21 09:26 PM 發表 查看引用來源

世事往往出人意表

係law

引用:
原帖由 Dordor_love 於 2014-3-21 10:18 PM 發表 查看引用來源

咁唔lam lu:smile_o13:
我lam妳都得架

今日星期五喎,有無去邊度玩呀~

引用:
原帖由 馬吉.斯 於 2014-3-21 10:22 PM 發表 查看引用來源

我lam妳都得架

今日星期五喎,有無去邊度玩呀~
無呀....我平時都無乜活動

引用:
原帖由 Dordor_love 於 2014-3-21 11:07 PM 發表 查看引用來源

想識下你,你平時做咩多架自己?

引用:
原帖由 Dordor_love 於 2014-3-21 11:07 PM 發表 查看引用來源

得閒多D上黎囉~
等住同妳吹水架我

無乜活動?總有少少既:smile_47:

T先生第一次約我係太子度等,都係去食飯
咁食飯個時T先生問起我咩事

我的確係好需要好需要一個男人去陪住自己 , 因為我真係唔知道應該要點做......

食完飯後我地行左去太子後邊一間 bar 度飲野
個一刻我有諗過 ,佢會唔會係想借機食左我嫁......

由食飯一直到飲野既地方,T 先生一直都好規舉,

反而係我自己係度諗,我自己今晚係唔係心多左

懷住一個普普通通既心情,我地就到左飲野既地方

一黎到我仲以為佢會幫我點杯勁既,點知佢同我點左杯 snow ball (其實我都飲得下既)

究竟係唔係我又諗多左,佢竟然冇恃醉行兇,

咁樣反而就令我開始更放心去同T先生講返我同而家男朋友既關係

飲完之後
佢送返我去地鐵站

不過好衰唔衰跣左一下,T 先生就乘機扶一扶我條腰,之後仲攬住我,哄埋黎

其實個下我真係好驚,唔知佢會想對我點

呢個時候諗起個衰人,我終於忍唔住係T先生面前喊左出黎, 點解個衰佬要咁對我丫......

之後T先生就話:我帶你去一個地方......
個下,我個心跳得好勁, 我知道佢想要我去邊,我正想講野既時候
T先生用手指按在我個咀上面
同我講:如果你唔想, 可以唔去

你地又估到T先生帶左我去邊呢...

:smile_o05:

T先生帶左妳去酒店,
先聽妳訴苦,然後就~~
等妳講埋落去=p

引用:
原帖由 Dordor_love 於 2014-3-22 01:15 AM 發表 查看引用來源
T先生第一次約我係太子度等,都係去食飯
咁食飯個時T先生問起我咩事,個一刻
,作為一個女仔,的確係好需要好需要一個男人去陪住自己 , 因為我真係唔知道應該要點做......
食完飯後我地行左去太子後邊一間 bar 度 ...
打蛇隨棍上...叻WO:smile_o12:HAHA...C妹你Dcup又得158..
咁咪人細波大:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆