上一頁下一頁
發新話題

wechat之尋找性奴之旅(圖1,26,79,100,116,報告#281,287,338,新圖547)

收藏  |  訂閱
619  217.4k

wechat之尋找性奴之旅(圖1,26,79,100,116,報告#281,287,338,新圖547)

玩左wechat好耐,唔算高手,所以食得果幾條女。今日如常在wechat邊掃邊chat, 睇下有冇蝦條呃!

就係咁,識左Idy (化名), 最初都係閒話一堆,冇幾耐就開始傾甜野啦~

先介紹下Idy先,27歲,OL,15Xcm, 有肉地既小肥妹一名,佢話對波有38C喎~

我: :smile_o09:
Idy: 咩表情?
我: 伸 "月利"濕吻你嘛
Idy: e…….. 你好衰,不過我好鍾意俾男人堆落床係咁錫
我: 我會當妳係粒糖咁lam, 好味!
Idy: 呵呵,衰人,其實我好享受俾對方控制既感覺
我: O…. 我都想收番隻奴喎,妳報唔報名先?
Idy: 其實我有BF架,不過好少見面,所以想找個PT-BF咁囉,你介唔介意?
我: 唔介意!咁妳又介唔介意做我隻奴?
Idy: 嘻嘻,我都唔介意。主人!

我: 我隻愛奴,我鍾意好粗暴咁對我隻奴架,妳頂唔頂得住先?
Idy: 緊係頂到啦,我平時都成日同條仔玩強姦架啦。我鍾意俾條仔壓實,郁都郁唔到咁,一邊屌一邊響我耳邊講粗口,好high架!
我: 正喎,你好有做奴既天份,我會盡我能力將妳調教做我既性奴。
Idy: 多謝主人。

(寫住咁多先,不過當然要醒下各位C兄弟啦!貼上Idy照片一張,已得Idy同意,看過好的請推一下,Idy話如果多讚多推,就准我再貼多d佢既相喎~各位識做啦!謝謝!)

#1,吹蕭咀+事業線
#26, 靚Bra都裝唔哂對肥乳
#79,乳牛黎啦!
#100,沖完涼,遮住先
#116,飛彈發射
#243,小遊戲
#268,開估#282,報告#338,後記+新圖
#547,新圖

fully support, thx for sharing

支持先。。。。。

Support

支持支持

支持師兄繼續出帖

先多謝各位支持,其實Idy都有睇呢個post,佢重話會揀d正既留言,會送小禮物俾C兄弟喎 。或者大家寫下想佢點玩、或想點調教佢,或影d咩相都得架!

推下先, 肥妹係好野黎

大大力支持分享!
請繼續······

玩奴我就一般般,但我一睇到張相就已經好想口爆你隻奴:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆