上一頁下一頁
發新話題

男朋友搞到我興起。。。偏偏又唔負番責任

收藏  |  訂閱
144  18.2k

試下午間性聚……

其實師兄們 佢係一個好理性既人
如果唔係我發脾氣 要愛愛既時候
佢根本唔會主動提出
呢個都算 佢每次都會用唔同既理由
去拒絕 大家廿幾歲 佢大我四年

拍拖岩岩半年 一星期見一至兩次
如果要話厭左 我打死唔信 因為早兩三個月
根本無時間見 只可以夾時間食餐晚飯

佢覺得我性需要太大 大到每星期要一次
佢覺得拍拖唔係搞得咁密 但其實係因為一星期見一次 到底 我係咪做錯左

愛一個人 想得到佢身體 更何況 我知道佢潛在既性技巧 正正就係我要既

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-4-16 08:36 發表 查看引用來源
佢根本唔會主動提出

如果要話厭左 我打死唔信 ...
廿幾歲多數男仔都係勁食既時間
睇黎佢都真係幾忍得

引用:
原帖由 foureyelover 於 2014-4-16 08:42 AM 發表 查看引用來源

廿幾歲多數男仔都係勁食既時間
睇黎佢都真係幾忍得
佢口頭嬋係 我同你係一世格
唔急在一時

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-4-16 08:36 AM 發表 查看引用來源
佢根本唔會主動提出

如果要話厭左 我打死唔信 ...
如果你要食飽飯,搵另一個餵啦,否則你都辛苦

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-4-16 08:20 AM 發表 查看引用來源
試下午間性聚……

依個絕對係好橋

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-4-16 09:04 發表 查看引用來源

佢口頭嬋係 我同你係一世格
唔急在一時

志明與春嬌?
唔急在一時都要玩返幾次先架

我都唔知可以點算 有前有後 一般男人都多數心動 唯獨佢明明餵到埋口都唔食

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-4-16 09:26 發表 查看引用來源
我都唔知可以點算 有前有後 一般男人都多數心動 唯獨佢明明餵到埋口都唔食

有時身材都唔係大哂既
可能佢鍾意玩花款野
好似制服果d咁呢

引用:
原帖由 foureyelover 於 2014-4-16 09:35 AM 發表 查看引用來源

有時身材都唔係大哂既
可能佢鍾意玩花款野
好似制服果d咁呢
佢鍾意浪漫 輕鬆 。。。。無奈既係佢反對爆房 呀!!!!!!邊有男人咁揀擇格
有幾次佢係車度我kiss咀。。
掃下佢手臀隔住條褲都摸到佢細佬硬左。。。
以為有得食。。。點知佢可以
講其他野軟番

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆