上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.7k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:13 發表 查看引用來源

因為我發覺呢到啲師兄都好大方架喎XD 讚人唔使本XD
我都無幾可會讚人...
真係咁啱得咁橋

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-21 02:12 AM 發表 查看引用來源
係佢冇耐性學...唔係我冇耐性教...
不過有時佢黎睇我踢..我落左場又真係教唔到佢D咩既:smile_o08:

不過果場爭第3..我又真係好勁:smile_o13::smile_o13::smile_o13:
低B lol 自己讚自己XD!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:13 AM 發表 查看引用來源

好大架啦XD
都話可遇不可求, 你都遇到個啦XD
遇左年半啦咁計=.=急才,,,,,真係....唔知點答你

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-21 02:13 AM 發表 查看引用來源

睇女仔嘅態度架啫
雙向嘅...
或者咁講...起碼我會有耐性教
哈哈, 不過好似佢女朋友咁, 冇耐性學都有可能XD! 唔係男唔教, 係女懶學XD

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-21 02:13 AM 發表 查看引用來源
到時先算啦...:smile_o11:
dim埋心水放飛機咁喎.......lol

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-21 02:14 發表 查看引用來源
都係架...
所以岩傾真係好重要
呢啲真係合曬合尺

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-21 02:14 AM 發表 查看引用來源

我都無幾可會讚人...
真係咁啱得咁橋
lol 其實咁啱得咁橋啲咩野....?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:14 AM 發表 查看引用來源

低B lol 自己讚自己XD!!!
一場7人比場..踢果15定20分鐘半場
好似以前咁多屆都未試過有人可以連中三元..
我係第一個LOL...
仲要明明我係右腳食糊既..
果場3球都係左腳..:smile_o08:
都咪話唔叻

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-21 02:14 AM 發表 查看引用來源
遇左年半啦咁計=.=急才,,,,,真係....唔知點答你
如果你個腦冇西班牙, 你會會講得出西方國家咩XD!
而且我知西甲個甲係stand for甲級喎lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-21 02:15 發表 查看引用來源

哈哈, 不過好似佢女朋友咁, 冇耐性學都有可能XD! 唔係男唔教, 係女懶學XD
我之前女朋友會落去睇我踢波... T,T
可惜已成過去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆