上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  51.4k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-23 11:22 AM 發表 查看引用來源

咁佢唔會失蹤既
但我好眼訓係事實…

尋晚兩點幾先返到屋企喎你lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 09:24 PM 發表 查看引用來源
btw, 恭喜我啦, 做左兩日既論文, 方向錯, 有一半重頭做過...................................................................................................喊都無謂=.= 真心吊出黎......

不過教授俾我聽日 ...
加油啦

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

尋晚兩點幾先返到屋企喎你lol
係啊 仲要係送完佢返去我先飛的返屋企…

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-4-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

加油啦

哈哈, 你又知我未做完既到而家都XD

:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-23 11:27 AM 發表 查看引用來源

係啊 仲要係送完佢返去我先飛的返屋企…

..........哇...好男人lol

但飛的都搞到2點幾=.=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-23 11:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 你又知我未做完既到而家都XD

:smile_43::smile_43:
你D速度係咁上下

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

..........哇...好男人lol

但飛的都搞到2點幾=.=
送埋佢返屋企都12點半啦…
跟住返到去又沖涼…
2點幾係我訓前推推post 姐

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-4-23 11:32 AM 發表 查看引用來源

你D速度係咁上下

T_T我之前搵料搵左好耐架.....點知錯....
我已經好傷心..做到好頹, 你仲咁講........./口\/口\/口\/口\/口\

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-23 11:32 AM 發表 查看引用來源

送埋佢返屋企都12點半啦…
跟住返到去又沖涼…
2點幾係我訓前推推post 姐

哦....我發覺我冇乜浪漫細胞lol
我會覺得咁不如唔使去接機啦.....lol 我講緊如果我落機

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-23 11:33 AM 發表 查看引用來源

T_T我之前搵料搵左好耐架.....點知錯....
我已經好傷心..做到好頹, 你仲咁講........./口\/口\/口\/口\/口\
唔好嬲,借個膊頭比你嘞最多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆