上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  51.4k

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-22 06:39 PM 發表 查看引用來源

我應該係初中程度
有時打字會因為唔識寫所以唔識打

唉, 就黎唔補啦, 好煩=.= 唔想同啲家長傾幾時得閒去幾時得閒去.............

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 18:41 發表 查看引用來源

唉, 就黎唔補啦, 好煩=.= 唔想同啲家長傾幾時得閒去幾時得閒去.............
補我呢個學生係唔需要經過家長

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 06:39 PM 發表 查看引用來源

J唔係變左個男女通用既verb咩lol
女仔係要用「一地都係」架lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 18:41 發表 查看引用來源

不過我都感同身受。真係好煩

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 06:38 PM 發表 查看引用來源

好曬啊大佬=.=....................................................................................................................................................
要唔要太陽眼鏡?

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-22 06:41 PM 發表 查看引用來源

補我呢個學生係唔需要經過家長

lol 同年點補啊lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-22 06:41 PM 發表 查看引用來源

女仔係要用「一地都係」架lol
咁你個男仔都用得既啫lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 06:40 PM 發表 查看引用來源

喂, 你咁講, 我又好想知男人可以點引人lol
你遲下就知 lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-22 06:38 PM 發表 查看引用來源

好曬啊大佬=.=....................................................................................................................................................
咪咁好wo-0-

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-22 06:42 PM 發表 查看引用來源

不過我都感同身受。真係好煩

咪係..有時真係chur paper, 或者group proj 好難約, 約左一日就撞補習=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆