插秧高危北嫂鸡,鸡飛客走,咸記開Q

收藏  |  訂閱
31  4.9k

你地試個藥量去到邊
4分1
3分1
半粒仲有d多

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-17 14:03 發表 查看引用來源
红門師兄.飲左七喜.又常帖文.身体一定唔錯.起码攞五年医療券.戶口都有三幾千.唔同西医講.攞正牌食偉X .唔好講錢.安全好多.突然俾正義朋友搜身都唔怕 ...
边有咁易,叫檢咗身先,睇完報告先開藥,咁撚麻烦我去相熟薬房買好过。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-18 13:05 發表 查看引用來源

边有咁易,叫檢咗身先,睇完報告先開藥,咁撚麻烦我去相熟薬房買好过。
咁就医生問题,等於病假有的医生有求必應,有的要發燒先有我睇件黄綠可能黄大仙
但相信99%都係黄大仙
你咁好彩?
紅门七喜師兄

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-18 01:17 發表 查看引用來源
咁就医生問题,等於病假有的医生有求必應,有的要發燒先有我睇件黄綠可能黄大仙
但相信99%都係黄大仙
你咁好彩?
紅门七喜師兄
我廿年前喺美国一早就用偉哥,6蚊粒,买咗20粒返香港做手信,班狗友唔喺不舉,而喺食咗屌死女,香港幾年后先有医生睇,有钱边到买唔到,要睇黄六医生,你真喺講笑。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-19 10:46 發表 查看引用來源

我廿年前喺美国一早就用偉哥,6蚊粒,买咗20粒返香港做手信,班狗友唔喺不舉,而喺食咗屌死女,香港幾年后先有医生睇,有钱边到买唔到,要睇黄六医生,你真喺講笑。 ...
有錢處女同乜都買到,睇黃綠,用医療券,屌政府

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-19 10:46 發表 查看引用來源

我廿年前喺美国一早就用偉哥,6蚊粒,买咗20粒返香港做手信,班狗友唔喺不舉,而喺食咗屌死女,香港幾年后先有医生睇,有钱边到买唔到,要睇黄六医生,你真喺講笑。 ...
廿年前,五條,要用偉哥,你真冇ㄨ用 望下有冇feel

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-19 16:56 發表 查看引用來源
廿年前,五條,要用偉哥,你真冇ㄨ用40007698望下有冇feel
受哥個仔行蘭桂坊都比差佬搜到粒偉哥,你問吓佢个仔幾多歲。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-20 10:53 發表 查看引用來源

受哥個仔行蘭桂坊都比差佬搜到粒偉哥,你問吓佢个仔幾多歲。
食冰兼滚滾,正式冇能用
你想同佢比,
人哋B B gap排隊等屌
你就八楼揸住杯

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-20 10:59 發表 查看引用來源
食冰兼滚滾,正式冇能用
你想同佢比,
人哋B B gap排隊等屌
你就八楼揸住杯
我北角睇C9 跳廣場舞,睇下奶罩,充值鸠能量

一陣個口帶住個罩去僑冠
條鸠就唔使笠
中出射子宫

附件

屌,條鬼妹冇雨暈!!!

前往最後回覆