上一頁下一頁
發新話題

試鬼妹

收藏  |  訂閱
44  21.6k

回覆 11# STINKY824 的帖子

爬了很多文,總覺得鬼妹不一定偉大,特別是俄妹,看大台的片,看也看得出是裝假的,那是否值得一試?
利伸:我未試過鬼妹。

富🇽,800左右,可以一試

邊區最多?  想玩鬼妹, 頂唔順了

引用:
原帖由 makeawish019 於 2019-12-10 15:19 發表 查看引用來源
咁多位師兄,小弟想試下鬼,邊度會有求指教🙏
香港玩過一次鬼妹

引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-2-10 17:38 發表 查看引用來源
香港玩過一次鬼妹
Pls share your experience.

引用:
原帖由 雨中粗野的採購 於 2020-1-14 23:37 發表 查看引用來源

我係1x1台睇中咗個,東歐妹,假波,但唔知點解覺得好正,Line問咗價錢,服務,諗住過幾日試下
你怎會知道是假波?

之前元朗一連3個單位~個個都幾正,打開晒門任睇唔洗禁鍾仔,問一個價700,仲灘係床腿張開示意叫我入房~但最後落左樓下玩THAI妹~~~400,超正,如果再遇返件THAI~實執佢兩Q
不過都想試下鬼妹~~~

引用:
原帖由 damniec 於 2020-3-12 11:48 發表 查看引用來源
之前元朗一連3個單位~個個都幾正,打開晒門任睇唔洗禁鍾仔,問一個價700,仲灘係床腿張開示意叫我入房~但最後落左樓下玩THAI妹~~~400,超正,如果再遇返件THAI~實執佢兩Q
不過都想試下鬼妹~~~ ...
正喎,師兄,元朗邊度,可以比啲提示嗎?

回覆 28# 雨中粗野的採購 的帖子

利群,講明先~~~講緊係未有疫症前~~~依家未有出去玩過

引用:
原帖由 damniec 於 2020-3-12 11:48 發表 查看引用來源
不過都想試下鬼妹~~~ ...
NICE. 鬼妹通常貴D, 是嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆