上一頁下一頁
發新話題

人生第二Q,新蒲崗公記房心睇住住家菜隻閪嚟屌

收藏  |  訂閱
53  15.5k

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-15 17:53 發表 查看引用來源
啲房心就同我地一齊睇,一邊打麻雀,輸咗就叫:𡃁仔,益吓你
個時你都係中出射子宮?中過幾次?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-1-29 17:59 發表 查看引用來源
後來经常去城寨屌鸡,8元,倒水,用袋十元,我多数講明帶袋屌一陣,再除袋屌到射米青
我唔信你未飲7喜,60年代事。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-16 03:22 發表 查看引用來源

我唔信你未飲7喜,60年代事。
今年66.去城寨叫鸡係73年.74年開始我係巴力瞓

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-16 02:24 發表 查看引用來源
個時你都係中出射子宮?中過幾次?
個時啲套好流,做做會穿,多數中出,去城寨就先睇脫衣舞,同小電影,睇場道友叫:
有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半......

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-15 22:46 發表 查看引用來源

個時啲套好流,做做會穿,多數中出,去城寨就先睇脫衣舞,同小電影,睇場道友叫:
有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半...... ...
一落城寨,就會聽到“發財埋便,叫鷄對面”

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-16 14:46 發表 查看引用來源

有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半...... ...
師兄一定飲左7喜,我叫城寨8元鸡係C9

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-16 14:46 發表 查看引用來源

屌穿袋咁耐試過一次,係官塘屌泰妹,八十年代公記叫G可以唔帶套,但有一两件超班货係要帶套

Those were the days oldies

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-16 00:58 發表 查看引用來源
客入房,轉頭打埋鋪就入房,當年的房無厕所,有水喉同洗手盆,
的囡入房,一定用房內的盤暖壺取水幫你洗能鸡沖閪,然後先上床開鑊

你地啲後生仔出世遲,叫雞都辦數少過其他東亞地區,一樓一打過炮唔超過十分錢,一係玩伯娘企企,一係上樓肥娜打飛機,想當年係老廟有專車,車你去紅磡睇港產A片,主角高佬森,條撚有可樂樽咁粗,回程去老廟食碗牛鞭,再慢慢上樓搵廟街皇后,(要排隊),唔啱數,搭6B去城寨,先賭兩場外圍狗仔,用花木蘭做膽,拖中入城食狗肉,再去番灘起過孖,睇埋華星脫衣舞,條賓州仔開始著火,先慢慢搵雞,大眾市民都好享受過依家啲中產。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆