上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.7k

引用:
原帖由 hkppdd 於 2016-1-28 01:05 PM 發表 查看引用來源
行出去 別再躲於家裡
傷口會隨年月減退
加油!
同埋最好唔好聽咁多情歌,會更唔開心

放心啦 其實我無唔開心啦
只係有時有感而發啫:smile_13:

引用:
原帖由 kai226 於 2016-1-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

唔夠夾

我又唔同意喎, 唔夾我會寧願唔搞:smile_44:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-28 01:03 PM 發表 查看引用來源

咦 係喎, 咁快感反而有,
不過搞個陣 個人感覺好似咩都爭D咩:smile_39:
如果兩個人相愛, 係造愛噃, 應該唔係感覺好似咩都爭D.

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-28 01:08 PM 發表 查看引用來源

我又唔同意喎, 唔夾我會寧願唔搞:smile_44:
岩呀.. 造愛如果真係唔夾, 唔會一做做3年啦!
但感覺差d 就可能係女方同男方思想唔一致, 從而令到造愛過程仲差緊d野咁.
有時造愛可以表達到好想擁有對方(如果兩個人係well connection 的話)

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-28 01:12 PM 發表 查看引用來源

如果兩個人相愛, 係造愛噃, 應該唔係感覺好似咩都爭D.
係間唔時, 可能無咩安全感掛...
我個人極缺乏安全感:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-28 01:24 PM 發表 查看引用來源

係間唔時, 可能無咩安全感掛...
我個人極缺乏安全感:smile_39:
原來係安全感..

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-28 01:16 PM 發表 查看引用來源

岩呀.. 造愛如果真係唔夾, 唔會一做做3年啦!
但感覺差d 就可能係女方同男方思想唔一致, 從而令到造愛過程仲差緊d野咁.
有時造愛可以表達到好想擁有對方(如果兩個人係well connection 的話)
That's right, 唔岩又點會做三年:smile_30:
係可以架! 完全比佢知道 我想擁有佢

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

原來係安全感..
我個人好易就不安 所以安全感都好缺乏:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

That's right, 唔岩又點會做三年:smile_30:
係可以架! 完全比佢知道 我想擁有佢
咁你有無覺得佢想擁有你?

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-28 01:28 PM 發表 查看引用來源

咁你有無覺得佢想擁有你?
有, 好強烈架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆