上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.7k

樓主,好似叫之之?? 我前度又係叫阿芝
我陣間去買supper moment新碟,你買咗未?? 幫你買埋

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:你八年一定好傷 ..
初頭難捱D 我叫做捱過左架啦:smile_44:
頭個兩星期每日都行屍走肉,冇左靈魂咁
依家每朝訓醒,都依然會好失落
一個人傷心到盡頭,想喊都喊唔出
不過己經好左好多
依家佢有佢快樂過生活,我有我努力去生存
最唔甘心嘅係同佢咁多年感情,最後輸左係一個佢交友APPS識左幾個月的人
ANYWAY,共勉之

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 06:30 PM 發表 查看引用來源

咁如果真係有機會再來一次,要改啦!

我知道架,我一直都努力緊架^_^

引用:
原帖由 bcm 於 2016-1-27 06:56 PM 發表 查看引用來源

由這一分鐘開始記起春風秋雨間,恨我以半年時間慢慢的心淡....苦沖開了便淡

Well well well, 我知道你為我好架
不過我希望跟住個心慢慢行(*^_^*)

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-1-27 07:09 PM 發表 查看引用來源
樓主,好似叫之之?? 我前度又係叫阿芝
我陣間去買supper moment新碟,你買咗未?? 幫你買埋
唔洗啦,多謝^_^

引用:
原帖由 阿米€ 於 2016-1-27 06:40 PM 發表 查看引用來源
假使有一天習慣不再習慣。
================

女人的愛是無私,是唯一,只要感覺對上,便會執著下去,為了愛,她們可以放棄很多,這是她們討厭之處,亦是她們可愛之處。她們總是追尋著如夢如幻如泡影如露如電如是 ...
習慣不再習慣
記住忘記我
異曲同工

引用:
原帖由 KMCMI 於 2016-1-27 07:18 PM 發表 查看引用來源

不過己經好左好多
最唔甘心嘅係同佢咁多年感情,最後 ...
人要变心,天要下雨,是自然不過的事,唔甘心就自己辛苦。

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 07:24 PM 發表 查看引用來源

唔洗啦,多謝^_^

諗住去節拍買,唔見有
聽日放工去CD Warehouse買先

引用:
原帖由 KMCMI 於 2016-1-27 07:18 PM 發表 查看引用來源

不過己經好左好多
最唔甘心嘅係同佢咁多年感情,最後 ...
一下子無哂,一鋪清袋。
我明架 我真係明(T_T)

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-1-27 07:44 PM 發表 查看引用來源

諗住去節拍買,唔見有
聽日放工去CD Warehouse買先
應該重平D添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆