捅穿著唐裝 初開苞 揸ㄨㄨ攤艇妹 

收藏  |  訂閱
11  3.2k

捅穿著唐裝 初開苞 揸ㄨㄨ攤艇妹 

大约七三年尾,距今四十六多年喇,剛破處幾個月,屌閪都有十幾次,俾的師兄帶去廣東道的鸡窟去真軍剛破處開苞的 艇妹,艇妹下海,先賣處後,再俾人食二手,再經我玩衣的算高鐘,等塊閪屌開左先落廟亍做鸡,最後做新填地亍,而我那次是師兄介紹,地方梗比廟亍好,係炮台亍當年的洋樓,
有兩穿唐裝囡, 一算比較剛開50,另一開耐的30,當時廟亍15,新填地亍12,我都試過,師兄玩卅元,入房,等倒水,依度两間房,两隻鸡,唔同廟亍一鸡多房,入房,去叫鸡一般都係屌完先俾錢,但廟亍俾左錢先,依度都係,仆亍,倒水五皮添,搶,俾左五十五皮,去廟亍夠三鑊,新填地四Q,跟住我除衫埋位踎腳盆,件艇妹用漱口盃水桶仔畢水幫我劣包皮沖九,水流入腳盆,五文倒水新毛巾抹九,叫我瞓上床,佢先除衫,沖下隻閪,就上床摸下我一路硬緊嘅鸠,劣到扯到行,幫我鸠頭搽K丫,自己搽完先M腳帶馬, 一插入真好能窄,就算唔U N都要出,之前都喷左神油,都忍唔到,真係窄閪乜都冇用,一路U N一路出,唔使一分鐘就玩能完,但後生中出都條鸠都chok成十下,唔同而家標一標,鸡仔都俾我浸都出晒,先拔鸠,艇妹用毛巾掀閪都見好多米青,跟住艇妹踎痰罐用水盅畢水滴灰锰氧水幫我洗能,幫我洗完佢先洗,扣塞閪棉花洗閪再塞棉花入閪,穿衣出房送客,廳有客等阿姨倒好水又同客入房

前輩 嗰個年頭啲風味真係唔同啲

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

咁嘅situation未試過,但在房門外排隊比錢屌閪試過,姑爺仔在門外收錢跟手比個套你, 等上手完事開門你就可以入内

引用:
原帖由 elo38 於 2020-3-8 08:46 發表 查看引用來源
前輩 嗰個年頭啲風味真係唔同啲
55元唔平,对比今日相同職级,千多元

識得用灰孟氧洗鳩已經係好有見識

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-8 20:27 發表 查看引用來源
識得用灰孟氧洗鳩已經係好有見識
當年廟亍都係咁.的鸡仔学定落廟亍.不過艇妹美好時光只到74年中

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-3-8 16:20 發表 查看引用來源
咁嘅situation未試過,但在房門外排隊比錢屌閪試過,姑爺仔在門外收錢跟手比個套你, 等上手完事開門你就可以入内
咁姑爺仔门外地方係边度,公記,住宅?

那些年.....

個時雖未有愛滋 但淋仔 椰仔都幾係野
但就勝在係真軍 中出

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-3-9 22:20 發表 查看引用來源
個時雖未有愛滋 但淋仔 椰仔都幾係野
但就勝在係真軍 中出
個時都中過两次淋仔,一針掂晒

前往最後回覆