上一頁下一頁
發新話題

~ 少年 Ki 的浪蕩旅程 22/04/14 ~

收藏  |  訂閱
236  89.8k

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-12-13 08:27 PM 發表 查看引用來源
幾精采喎!好想再追落去,等你!
:smile_40: 多謝多多支持

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-12-13 09:14 PM 發表 查看引用來源
有更新未呀:smile_41:
咁耐唔黎呀:smile_13:

引用:
原帖由 SOULKING 於 2013-12-16 10:31 AM 發表 查看引用來源

咁耐唔黎呀:smile_13:
你唔更新,我點黎呀!

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-12-18 07:25 PM 發表 查看引用來源

你唔更新,我點黎呀!

妳唔黎我點更新呀:smile_39:

支持

~ Yui & Ivy ~ Chapter 1.5 ~ 火熱 ~

我都估唔同到 Ivy 會咁投契,唔覺唔覺已經過左兩個幾鐘,因為事前從未試個ons,冇諗過用左成個朝早都仲未開始。而且更意料之外嘅係,成個約會完全冇ons既氣氛!
我諗返尋晚嘅對話,都諗唔到點開口問Ivy,最後唯有扮傻單刀直入:『小魚講d嘢係唔係真架?』
『小魚佢講咗d咩?』
『小魚話妳想試下同我ons囉。』呢句說話我點都講唔出口,Ivy咁怕羞,萬一 say no咪即時玩完。大家die air 左一陣。
Ivy唔知係唔係get 到我意思,佢話行到有d攰想休息下!我雖然經驗唔多,但都唔係傻仔,梗係打蛇隨棍上,約佢上我屋企坐啦。(其實我幫佢拎住件樂器兩個鐘都有d攰架。)
我重申屋企冇人之後,Ivy 好爽快應承左。

入到屋後我哋依然仲係規規矩矩,坐響梳化吹水睇電視,依然冇咩氣氛。
電視當時重播緊唔知邊個嘅演唱會,(冇心機睇呀嘛)有個鏡頭影住隊樂團。
Ivy指住螢幕,『我咪係學呢d囉,練到手指頭有枕呀!如果唔係學校規定要學我一定唔再玩。』
我其怪,彈結他就話起枕即,Ivy玩個樣樂器應該唔會起枕架,『呢樣嘢唔會起枕呀話?』
Ivy 伸隻手過嚟,『唔信你摸下丫…』
呢個情況我梗係卻之不恭拿拿聲捉住佢隻手啦,雖然我個樣仲係扮到好正經,但係其實心入面已經好想即刻食咗Ivy喇。衰妹隻手都幾滑幾柔軟,我摸勻佢兩隻手,扮晒研究摸咗成分鐘,Ivy都冇縮手嘅意思,『冇丫,冇枕呀,又軟又滑又香又甜。』
Ivy捉住我隻手摸佢認為有枕既部位,『呢度呀,之前d皮冇咁厚架…』
我繼續扮研究又摸左一陣,抽咗咁耐水到我有d唔好意思,我放返開佢對手:『好少之嘛,唔覺架。』
我坐近Ivy,開始聞到佢身上嘅香味。
孤男寡女情況下Ivy主動起嚟,而我反而俾佢怕怕羞羞嘅外表嚇到我唔敢太主動。
Ivy 成個身挨住我,頭瞓左落我膀頭,『尋晚好夜瞓,有d眼瞓。借嚟挨下。』
『瞓啦,我”暗”妳啦。』我掃下佢d頭髮,順便輕掃佢耳背同頸。
『瞓唔到。』Ivy索性打橫瞓響梳化,個頭枕落我大脾!我下意識縮咗縮,因為我驚佢掂到我小king,發覺到小king已經處於備戰狀態。
我一手熄左電視,一手繼續掃Ivy頭髮耳背頸呢d敏感部位。Ivy合埋左眼,我唔知佢係唔係真係瞓咗,亦都唔理得咁多,繼續慢慢挑逗,手已經掃到鎖骨以下!

Ivy 突然開返眼,面紅紅望實我。我都忍唔住,隻手唔理咁多再向下掃,響Ivy心口輕輕摸咗一下。Ivy 捉住我隻手,細細聲叫唔好。Ivy雖然捉住我又叫唔好,但係個身冇縮開,我隻依然響佢心口上面,我覺係時候喇,繼續搓落去。驚覺Ivy身材唔差,一手搓落去啱啱好,最少有c cup扱手波。
Ivy 用力捉開我隻手,我望住佢對眼,從眼神中感覺到Ivy只係扮爭扎,並唔係真係拒絕我,但我都冇夾硬黎,反捉返佢對手,再諗住用其他方法入手。我再望住佢個咀,慢慢烏低身靠近,大家對望左五秒,我已經搵到缺口,俯身向下就kiss落去。Ivy 呢次不單冇反抗,仲好投入。唔係,唔止投入,Ivy非常肉緊,雙手攬實我條頸,條利伸過喛同我對攻!

呢個車輪打左好耐,一定超過十分鐘,我哋啜到口邊都係口水。
我被Ivy突如其來嘅熱情攻到手足無措,簡直呼吸困難!我一手支撐住身體,另一隻手已經開始反擊,隔住冷衫同校服搓Ivy心口。頭先輕輕搓一下就發覺Ivy好正,而家搓落先知佢隱藏響校服之下雙乳起碼有D cup!
揸左冇耐已經feel到Ivy扯lin旗,雖然隔住厚衫,我都馬上瞄準到目標,大力細力交接捏佢乳頭。Ivy 俾我摔到輕輕呻吟,我襯機坐返起身透返順條氣,望望個鐘原來已經車左成廿分鐘。

Ivy已經完全俾我撻著,完全唔俾機會我休息,瞬速爬咗上我身騎咗響我身上……

引用:
原帖由 SOULKING 於 2013-12-21 02:30 PM 發表 查看引用來源
Chapter 1.5

我都估唔同到 Ivy 會咁投契,唔覺唔覺已經過左兩個幾鐘,因為事前從未試個ons,冇諗過用左成個朝早都仲未開始。而且更意料之外嘅係,成個約會完全冇ons既氣氛!
我諗返尋晚嘅對話,都諗 ...
正呀

引用:
原帖由 Aikokwok 於 2013-12-23 11:16 AM 發表 查看引用來源

正呀

LONG TIME NO SEE

引用:
原帖由 eddieeddiechen 於 2013-12-21 04:39 AM 發表 查看引用來源
支持
THX

聖誕特別篇 I

話說小弟聖誕同班舊公司嘅同事出去K,一行人有有男有女,當中一個特別靚嘅女仔叫Queenie。我同Queenie 幾年前相識,個時佢仲係暑期工,佢成日纏住我教佢嘢,當時佢都幾熟,仲有少少曖昧。不過佢完咗暑假我又quit咗份工之後,大家都只係msn聯絡,好少見。

今晚Queenie佢化咗妝,打扮得好靚,真係令人眼前一亮,我真係有少少後悔當初冇同佢發展!
Queenie一嚟到就畀成班餓狼圍住,我哋一直都冇機會傾偈。覺得佢比以前更吸引,成日情不自禁偷望佢。

唱到悶悶哋,我自己一個出去拎嘢食。揀揀吓有個女仔叫我,原來Queenie跟咗出嚟。
『妳今晚好靚,真係靚過舊時好多。』我唔知點打開話題,只好隨口。
『你就靚過舊屎。』Queenie 笑得好甜。
我哋一齊揀嘢食嘅時候,好快已經有返feel,返到k房時佢坐咗響我隔離,大家有講有笑,時間好似返到幾年前。

當年:
我係全公司同Queenie最夾得埋嘅男仔。
嗰個暑假完結前,Queenie同男朋友散咗,我陪佢去唱k散心。途中Queenie唔見咗人,我行勻成個場,最後響後樓梯搵到佢。原來Queenie呢埋咗響後樓梯喊。
我坐底借咗個膀頭畀佢喊咗,攬住佢安慰佢。
佢喊到我膀頭濕咗,好唔好意思咁坐起身,我用盡方法引返仍笑,之後對望咗好幾秒,『喂!』Queenie突然開口,『你夠唔夠膽鍚我?』
『唔夠膽,做乜呀?』
『因為我太樣衰?』
『我…』其實佢好靚,我只係唔想乘人之危。
『你又冇女朋友…唔使解釋…一定係我樣衰…』Queenie又再眼濕濕。
其實Queenie平時都好中意向我撒嬌,我都覺得佢係扮嘢,但我見佢眼濕濕又心軟。
『我唔想乘人之危呀。』
Queenie掩埋雙耳,底頭『我唔聽…』
十六歲嘅女仔真係難捉摸,我行埋去捉開底對手,同Queenie對望咗,因為當時我仲好純情,真係唔敢錫佢。
Queenie 岳高頭好似同我講佢準備好,我卒之大住膽,叫Queenie合埋眼,之後鍚落佢塊面,再用手指輕,碰佢咀唇。我始終唔夠膽kiss落佢。
唔知Queenie知唔知道我最後都冇kiss 佢呢?

諗諗下舊事Queenie叫我同佢合唱。一首小酒窩,我哋合唱時四交投,我知道同佢會出事喇。

已經玩到一兩點,大部份人諗住玩通頂,而我就飲咗d酒想返屋企休息,我同大家告辭話我去埋廁所就走人,望咗Queenie一眼,佢都會意,話要走。麻煩在有兩隻狼爭住要送Queenie走,Queenie推極佢都要送。我走咗去廁所msg問佢使唔使送佢。等咗一陣佢冇覆,有啲失望,點知一行出廁所經過後樓梯時就見到佢等緊我。

我哋相視而笑,雖然唔係同一個後樓梯,但我諗我同Queenie都好懷念個段回憶。
『陪我行一陣丫!』Queenie先開口。
『嗯。』我見Queenie髮邊污糟咗,伸手幫佢拍走,拍走塵粒之後我隻手未縮返,繼續摸佢頭髮,Queenie都飲咗少少酒,面紅紅,咀唇微張望住我,我依家卒之夠膽錫佢喇,其實應該咁講,Queenie嘅吸引力已經令我抗拒唔到!下一刻我已經毫無猶豫同Queenie wet kiss。我有啲暈,因為酒精影響,更因為我極之 enjoy 呢一刻!Queenie柔軟嘅咀唇,混雜咗香水酒氣嘅香味……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆