上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.9k

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-4-28 12:57 AM 發表 查看引用來源

所以頭先爬爬下唔見左我就系甘解,
我系炮台山做gym . 公司系銅鑼灣  兩個字叮叮返到公司。 見到個熟客好開心甘對住自己笑, 我滿面笑容, 但滿肚子粗口

XD 熟客咁夜搵你...好難唔係暗地裡粗口架喎XD

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-28 00:47 發表 查看引用來源

你覺得大學生做得到咩?

唔一定要做到嘅。可能你遲啲遇到個更好,唔洗特登咁做

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-28 00:54 發表 查看引用來源

我吾係最好....

瞓先。早唞

留個名先

訓哂拿

...啲source多到睇唔晒=.='''' 我驚聽日上唔到黎啊...哈哈哈=.=''''''''
但我而家已經唔想對住部腦......全部都係ref,ref,ref同埋ref.......

同埋師兄唔係俾我激親啊嘛lol
我知自己好煩啊lol 其實我係真係有諗架...不過呢啲話題好認真, 我驚你地悶親XD
以結論黎講..我知要點做既lol 尋日我都冇搞啲咩啦lol 真係乖乖地返工做野架喎XD! 講左冇下場就係冇下場架啦lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 01:38 AM 發表 查看引用來源
...啲source多到睇唔晒=.='''' 我驚聽日上唔到黎啊...哈哈哈=.=''''''''
但我而家已經唔想對住部腦......全部都係ref,ref,ref同埋ref.......

同埋師兄唔係俾我激親啊嘛lol
我知自己好煩啊lol 其實我係真 ...
我都寫緊ESSAY WO

引用:
原帖由 fail50 於 2014-4-28 01:39 AM 發表 查看引用來源

我都寫緊ESSAY WO
唉.......寫paper真係寫到想喊=.=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 01:43 AM 發表 查看引用來源

唉.......寫paper真係寫到想喊=.=
SO SAD..........

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-28 01:13 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05::smile_o05::smile_o09::smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆