上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.9k

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-28 12:37 AM 發表 查看引用來源

你真係有心。記人我哋嘅時差。

少事啦XD!

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-28 00:38 發表 查看引用來源

你講個D我都未睇過...
好睇架。不過有啲可能會有不雅場面

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-4-28 12:38 AM 發表 查看引用來源
我好成功甘令三個客一個鐘飲左三支1.8L黑龍入肚,然後斜住甘行出我鋪頭  

我仲有命上到引版。very good

lol對黑龍係乜冇concept, 但1.8L =.=

你不如話你返完工再操腳都仲有命上黎XD

引用:
原帖由 krreey 於 2014-4-28 00:40 發表 查看引用來源

最好係...
就係最好囉

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 12:36 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係真係咁鐘意lol 都話係好感.....=.='''''
唔使講到咁誇張既~ 呢啲野......XD
但你係玩緊火,一方面話無可能,一方面又受/比機會老細繼續電你,踏得愈黎愈深,好感日益增加,但又唔行動,
一係你就真係斬欖,咩FF都唔好啦,做返普通員工,保持返老細同普通員工應有距離

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-4-28 12:41 AM 發表 查看引用來源

好睇架。不過有啲可能會有不雅場面

我吾睇血腥恐怖.....

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 12:41 AM 發表 查看引用來源

lol對黑龍係乜冇concept, 但1.8L =.=

你不如話你返完工再操腳都仲有命上黎XD
黑龍系清酒黎既, 其實唔系好想返去,
但系唔想得失個熟客,開到口打比你都唔返去,隨時以後都唔再揾你, 不過頭先真系好酸, 聽日後日先真正開始痛

咁快52頁-.-...

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-28 12:43 AM 發表 查看引用來源

但你係玩緊火,一方面話無可能,一方面又受/比機會老細繼續電你,踏得愈黎愈深,好感日益增加,但又唔行動,
一係你就真係斬欖,咩FF都唔好啦,做返普通員工,保持返老細同普通員工應有距離
咁由1開始引佢都已經係玩火啦...........你實覺得我低B架=.= 明知玩火而家又喺到扮晒野話唔FF
但可以咁分既咩? 1開始玩火, 但冇諗過玩到而家咁lol
唔係我比唔比機會佢電我, 係我只要喺公司我都覺得佢好charm
好感日益增加, 如果加到我好想同佢1齊...咁又唔同講法啦, 咁而家未丫嘛, 而且照我睇, 老細都對我冇興趣啦lol

不過...如果你話保持返員工同老細應有距離.......我會唔捨得lol

其實講完, 都係無改我1而再再而3咁自相矛盾=.= 但我就係咁.....我都唔想lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-28 00:43 發表 查看引用來源

你覺得大學生做得到咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆