上一頁下一頁
發新話題

性經驗分享

收藏  |  訂閱
57  19.1k

等妳今晚update
引用:
原帖由 kkbabe1010 於 2014-5-4 09:30 PM 發表 查看引用來源
我試下一陣打

引用:
原帖由 kkbabe1010 於 2014-5-4 15:55 發表 查看引用來源
响引版都沉淪左一排 XD,忍唔住都想出下post分享下自己既性經驗。

介紹下自己先,小妹今年28,160左右,百零磅,偏瘦身型
腿少少長,最唔滿意只係身材,得32B (得知呢度好多師兄都係胸奴族,所以應該都冇 ...
28,最有女人味既時間,點會唔吸引人丫……

之前講到俾L食左隻豬,係好輕易咁就俾左佢
講過女仔係感覺行先既,之前拍過幾次拖都冇俾出去,反而俾左一個冇名冇份又唔知有冇將來既人。好奇怪呀可?hahaha

果次之後,我地如常好似普通朋友咁,但佢冇再攪過我,當時我又冇諗佢係咪玩完就算喎,真係冇乜特別感覺。但我覺得對當時既男友仔已經冇feel,再拖落去對大家都唔係好事,於是就提出做返朋友(到依家都依然會見面,冇任何hard feeling,可能因為當時大家仲細,都唔知愛情為何物,所以都唔係好hurt)

之後我都單身左年幾,亦冇再同任何人發生過肉體上既關係,包括L。所以我幾乎已經忘記左自己已經唔係處 XD

直至同Z拍拖,佢大我幾年,不過都只係拍過一次拖,我係第二個女朋友。
同佢拍拖初時,佢已經講左自己係個咸濕佬(不過後來相比起我,佢算係小兒科啦)
基本上佢性方面既所有野都係佢ex教佢同睇av學返黎既。
因為佢同家人同住而且佢冇自己既一間房,所以我地既性生活都係响時鐘酒店內渡過。
佢係第一個帶我去開房既人,而佢亦係開發我成為一個小淫娃既非常關鍵既人。
佢會買好多小玩具同情趣內衣去同我做,初初第一次同佢做,因為我只係做過一次同好耐冇做,所以佢都好就住我,好溫柔咁等我習慣。
由於佢唔算好粗,所以都好快適應左,亦慢慢開始識享受做愛既樂趣。

過左一排,我搬左出黎住,開始左我地同居既生活,亦展開我荒唐往事既一頁。

用ipad打字極慢極攰,打住咁多先,睇大家反應同cm先再打。

瘦好,我鐘意瘦加長腿

寫得细緻,等妳繼續

谢謝分亨

引用:
原帖由 kkbabe1010 於 2014-5-4 03:55 PM 發表 查看引用來源
响引版都沉淪左一排 XD,忍唔住都想出下post分享下自己既性經驗。

介紹下自己先,小妹今年28,160左右,百零磅,偏瘦身型
腿少少長,最唔滿意只係身材,得32B (得知呢度好多師兄都係胸奴族,所以應該都冇 ...
自認係一個小淫娃?:lDD_011:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-5-4 10:50 PM 發表 查看引用來源
自認係一個小淫娃?:lDD_011:
係呀
我連period期間都要擒我男友
平時睇呢度d師兄師姐post都可以濕晒既
仲唔夠淫?

引用:
原帖由 azpui 於 2014-5-4 10:32 PM 發表 查看引用來源
瘦好,我鐘意瘦加長腿

依家有個肚腩,唔可以再認瘦喇
年紀大左,又為食又成日坐

我想知點樣減肚腩,俾返條小蠻腰我呀

引用:
原帖由 kkbabe1010 於 2014-5-4 10:53 PM 發表 查看引用來源
係呀
我連period期間都要擒我男友
平時睇呢度d師兄師姐post都可以濕晒既
仲唔夠淫?
有呢D 女朋友都正呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆