上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.4k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:32 PM 發表 查看引用來源

=0= 我估啱左XD ( 馬後炮...:smile_30

我都係啊=.= 訓左全日, 好頹廢....但又好幸福XD
今晚大獲....=0=
我都訓左成日。好鬼爽

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-6 10:34 PM 發表 查看引用來源

我都訓左成日。好鬼爽

:smile_14:爽還爽...希望今晚唔好訓唔著lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:34 PM 發表 查看引用來源

咩都冇做...=.= 喺到同人吹水...上網...同埋訓教=.=...........
睇黎你D搵D野搞下,一無野做就hea 晒 lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:爽還爽...希望今晚唔好訓唔著lol
哈哈哈, 我系你個post傾計 有三個師姐pm 我

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-6 10:36 PM 發表 查看引用來源

睇黎你D搵D野搞下,一無野做就hea 晒 lol
係=.=所以我聽日出街XD! 哈哈

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-6 10:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈, 我系你個post傾計 有三個師姐pm 我

lol!!! 點解............:smile_44:
咁神奇既

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:39 PM 發表 查看引用來源

係=.=所以我聽日出街XD! 哈哈
小心一陣好似我咁變左隱青 :smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-6 10:42 PM 發表 查看引用來源

小心一陣好似我咁變左隱青 :smile_30:
其實我係冇信過你係隱青:smile_30:

我想知...如果我唔喺到開新po...去隔離版開..係咪會好啲lol?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:44 PM 發表 查看引用來源

其實我係冇信過你係隱青:smile_30:

我想知...如果我唔喺到開新po...去隔離版開..係咪會好啲lol?
會變左一有味野就唔講得:smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-6 10:46 PM 發表 查看引用來源

會變左一有味野就唔講得:smile_30:
我話成人徵友版.....lol 但我去左望望.....我個po開過去好似又唔係好啱咁lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆