上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  64.5k

假期竟然無人

推返下先

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-6 01:15 AM 發表 查看引用來源

其實我之前睇過晒既!不過唔係一次過睇
最新果篇係邊?
去上回:smile_34:
第1版就係全部啦......其實我懷疑你已經睇晒:smile_30::smile_30:我都冇出新野............

btw, 我返黎啦=.=今日全日都喺屋企, 但不停訓.............:smile_42:

乜叮噹今日咁早lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:28 PM 發表 查看引用來源

去上回:smile_34:
第1版就係全部啦......其實我懷疑你已經睇晒:smile_30::smile_30:我都冇出新野............

btw, 我返黎啦=.=今日全日都喺屋企, 但不停訓.............:smile_42:
你尋日好夜訓咩?

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-6 10:30 PM 發表 查看引用來源
你尋日好夜訓咩?
就係唔係好夜訓=.='''''''但今日都係不停訓
尋晚好早囉其實=.=''' 喺到傾傾下消失左咪就係訓著左:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:30 PM 發表 查看引用來源
乜叮噹今日咁早lol
放假xd  hea 左成日

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-6 10:30 PM 發表 查看引用來源

就係唔係好夜訓=.='''''''但今日都係不停訓
尋晚好早囉其實=.=''' 喺到傾傾下消失左咪就係訓著左:smile_30:
做咩黎呀,咁累:smile_o01:

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2014-5-6 10:31 PM 發表 查看引用來源

放假xd  hea 左成日

=0= 我估啱左XD ( 馬後炮...:smile_30

我都係啊=.= 訓左全日, 好頹廢....但又好幸福XD
今晚大獲....=0=

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-6 10:32 PM 發表 查看引用來源

做咩黎呀,咁累:smile_o01:
咩都冇做...=.= 喺到同人吹水...上網...同埋訓教=.=...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆