上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  66.0k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:39 PM 發表 查看引用來源

點會lol 朋友啫 XD
我好似冇試過非工作日見佢喎lol
可能你收收埋埋:smile_15:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:40 PM 發表 查看引用來源

我唔信:smile_45:

你頭先先話你返工
我話我唔洗返, 原因係因為我係隱青lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 10:41 PM 發表 查看引用來源
好事黎既, 大大力插正D ma lol
其實唔係真係好事lol 我唔係咁想激發男人once again既興趣lol

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-5-2 10:41 PM 發表 查看引用來源

可能你收收埋埋:smile_15:
點敢啊XD 呢到啲C HING咁關心我XD!!!!! 唔會暪你地架喎XD!!!!!!!!!!!哈哈哈

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 10:42 PM 發表 查看引用來源

我話我唔洗返, 原因係因為我係隱青lol
如果我冇記錯...你係話今日唔使返~ 所以你今日係隱青lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:43 PM 發表 查看引用來源

其實唔係真係好事lol 我唔係咁想激發男人once again既興趣lol
咁佢大大力插,可能射一次就好滿足呢lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:44 PM 發表 查看引用來源

點敢啊XD 呢到啲C HING咁關心我XD!!!!! 唔會暪你地架喎XD!!!!!!!!!!!哈哈哈
WA 你咁講..要好好回報佢地

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:40 PM 發表 查看引用來源

堅既XD 因為我覺得我寫完論文就唔會好似之前咁成日上黎XD
咁點搵你吹水

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 10:44 PM 發表 查看引用來源

如果我冇記錯...你係話今日唔使返~ 所以你今日係隱青lol
只要我一日係隱青,我果日就會話唔洗返lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 10:45 PM 發表 查看引用來源

咁佢大大力插,可能射一次就好滿足呢lol
會唔會係咁先...........=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆