上一頁下一頁
發新話題

人妻想偷食

收藏  |  訂閱
167  59.8k

想知

引用:
原帖由 yiyi7 於 2014-4-4 06:46 AM 發表 查看引用來源
見呢個帖后,知道樓主越踩越深啦,除非你想同佢過人世,否則到此孟番只腳出黎,你擔心啊

[·quote]原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-4 02:16 發表 http://www.discuss.com.hk/images/common/b ...
我真係認我已經踩左落去,我冇諗過同X先生過人世,我老公能夠唔再去玩我可以留返屋企去做小乖乖,我對X先生係有好感/感情,但我知道老公先係我最重要的人

同女士去高級餐廳食個 dinner,最好係外國人嘅餐廳,然後去飲杯 wine,大家酒後,氣氛好啲,輕鬆啲,自然容易水到渠成。
引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-4 02:16 AM 發表 查看引用來源
X先生好識去照顧我,有日我因娘家有d事要朝早6點返去,佢竟然5點起身車我返去,為既係令我可以訓多d,但其實我地住得好遠,一d都唔就腳,但佢口口聲聲話送完我返去順便返公司就係咁簡單,但其實我知道佢係專登的,呢 ...

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-4 10:47 AM 發表 查看引用來源

所以我怕我錯失左呢個機會我我後悔,男人身邊有好多"兄弟"叫你去玩女一齊偷跳,但其實女人身邊都有呢d朋友,我好友K知道曬我所以野 佢好支持我同X先生keep住落去,可能K已聽我好多次喊住咁哭訴我老公偷食

h ...
我個人覺得,你個所謂好友K,其實係壞人!如果未婚,無論男女,都可以滾到天/鳩溶地/脷爛,反之婚後就要放下淫念,從一而終。

我的人妻 也是報服老公的
我和她 已兩年 每星期最少見一二次面 返工放工 一定煲電話粥

引用:
原帖由 justfriend123 於 2014-4-4 07:31 AM 發表 查看引用來源
不分男女,都會有不甘寂寞的一面,就算此刻可以忍受得住,遲早都會受不住刺激的誘惑.....!
完全同意

男人有錢就唔會唔玩囉~~~~
問題係你自己點樣平衡自己 !!

支持你出POST

後果就一定有,例如會離婚,會有性病,

我有問題?

為何你有朝要回娘家...唔係你老公送你....?要x先生送啦?

其實我都係一個任性既人, 好多事情, 我都係覺得自己開心, 又唔影響別人, 就會繼續做, 我指係其他事, 唔係男女之間既野
你係覺得有需要就做啦, 但真係永遠唔好同老公承認有不忠行為!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆