<男兒身女兒心系列> 我的第一次

收藏  |  訂閱
24  10.7k

<男兒身女兒心系列> 我的第一次

大家好,我係男仔,新會員黎~其實一直以來我都沒諗過分享性事:smile_o10:
點之前日上網查資料上左香討,首頁熱門話題有個係呢度師兄分享既帖,佢個標題吸引左我去入去睇
睇下睇下,自自然然就睇埋其他師兄師姐分享既帖, 睇得多自自然然就想分享埋自己既-

引用嗰位引人入性個師兄一句~
"我係黎分享架姐-.-信就信,五信勿插,世界上沒免費午餐,人地俾埋你你仲要話人真係有D過份:smile_45: "

第一次出文,文筆麻麻,請多多支持,故事前簡介下自己先:smile_o15: 我出生係一個家教好嚴既家庭,從小就沒

得出夜街,拍拖要收收埋埋,從小就俾"婚前不得有性行為","門當户對","娶妻求淑婦,结婚要處女"呢一炸思
想洗腦洗到一直都好乖既家庭:') :') 偷睇A片同呢一類資訊都覺得自己做梗十惡不赦既事........

總之就好難想像我會有性經驗啦,甘點解會有第一次呢,依加講:smile_o11:

十七歲嗰年,因為大考殺到埋身:smile_29: 阿媽變得極度緊張我成績,日嘈夜嘈,我一直都逆來順受,但積埋好多壓力下有

日我终於崩潰,放左一大堆狠話,控訴一大輪就離家出走 嗰時人脈又五多,錢又沒,一定係投靠女友:smile_35:
好彩佢爸媽有排都未番,就去左揾佢,佢岩岩沖完涼,衣著都好性感,但我嗰時太傷心,我係無要搞既念頭,只係靠係
佢博頭喪喊,呻阿媽幾甘專制,幾甘無理,呻左一大輪:') :') 佢就同我講唔好喊啦傻豬,錫番啦然後佢就錫我
條頸,錫我塊面,,錫我個咀,吹我耳仔 嗰一刻我覺得好有安全感,亦因為喊到好攰所以問佢可五可以俾我瞓佢張
床:smile_40:  佢話佢要攬住老公仔瞓 :smile_46: 本身瞓瞓下好好地,但當我平復左心情,開始專心同佢相處,我發現好尷尬,
為佢件衫好薄好透,佢仲係没戴Bra,令佢個胸非常現型,亦因為側左身攬住我, 佢成條深溝夾左出來

:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: 對住我呢個0經驗既男仔黎講,我即時面红到叫佢換番件正常衫:smile_o04: 佢話
"五想落床呀,好正常炸嘛,你使五使甘面红 "我五想做錯野,唯有背著佢瞓,佢拉番我面對佢,錫我,同時摸我條腰
同下面,我本身身體好敏感同好易面红,就叫佢停手,但佢反而伸入去整,叫我專心錫錫,中意聽我呻吟
一輪我興奮到無咩理智,咩婚前不得有性行為都拋諸腦後 佢話你五想掂下女仔既身體咩,亦扮炸型我嫌佢無吸
引力,要我渣下佢,摸下佢 開頭我一味亂揸亂摷,整到佢好五舒服 佢教左我後我係佢粒的係甘掃圈,另一隻
手捽佢豆豆位,玩左起碼半粒鐘,整到佢粒小草苺好硬,面濕到條褲都濕哂:smile_47::smile_47:  佢興奮到除左自己兩條褲同我兩
條褲叫我D入去,由於我怕羞加好緊張,就算佢濕哂我入入去都入五到:smile_19: 最後佢忍五到叫我瞓底就坐上來女上男下
佢用捉住我弟弟慢慢引導入去,我一入去就覺得好濕好暖,仲好似有個吸盤吸啜梗我弟弟 本身只有佢
自己騎,對波波彈黎彈去視覺極大享受,但做做下我都識得揸住佢pat pat 或者腰向上頂佢花心,佢叫到拆天甘  一路做
佢不停甘係我乳頭打圈,間五中會低頭同我車, 而我亦都會揸下佢波波,掃下佢條腰 掌握節奏好好,會睇我表情加快
速度或減慢,最後我地做左成個鐘五止:smile_o09:由於佢係好多水嗰,没換過姿勢佢就高潮,跟住我都係裏面射埋:smile_o11:
第一次打文我真係五識形容呢個過程,相信你地都知點做,然後我地攬住互錫,一齊沖涼跟住一齊瞓:smile_o13:

之後同佢都搞過好多次,但由於我實在太蠢,,最後只學識男上女下,為佢好中意聽我呻吟同睇我好怕羞既樣.....
结果好多時都係女上男下:smile_o10: 基於我文筆麻麻,遲少少睇多D文學下野,先再更新:smile_o05:  故事講完,希望

大家多多支持,留言,同希望版主五會刪我帖………:smile_13:

其實, 你自己覺得自己似唔似先...?!
呢 d 嘢, 可以去學, 去睇多 d 就得 la~

引用:
原帖由 唐美桃 於 2014-5-5 04:36 PM 發表 查看引用來源
其實, 你自己覺得自己似唔似先...?!
呢 d 嘢, 可以去學, 去睇多 d 就得 la~
似:smile_13:

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 lee1997 於 2014-5-5 06:03 PM 發表 查看引用來源
thank you your report:smile_40:
Thank you for your attention

要man啲, 惡啲, 先似男仔.

就係惡五出樣 :smile_42:

其實... 搵個MAN D嘅女仔咪得囉
有冇睇過"逃學威龍2"呀?

好勁吖

引用:
原帖由 alien414 於 2014-5-6 12:58 AM 發表 查看引用來源
其實... 搵個MAN D嘅女仔咪得囉
有冇睇過"逃學威龍2"呀?
有。。但我五中意嗰一種 。。

前往最後回覆