上一頁下一頁
發新話題

唔放低一棵樹 又點會睇到成個樹林 (update: p2,p3)

收藏  |  訂閱
61  20.6k

之後點呀?我諗應該幾正
C姐快D UPDATE啦

回覆 18# 的帖子

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

詳細其實唔太記得啦

但係我同佢的第一次真係好high!
上樓路上佢已經揸住我patpat唔放,仲成日響我耳邊講淫嘢搞到我濕哂(都算係前戲的一種?)
佢:你波波又圓又滑又好渣,我真係唔想放手,更加唔想放口。上次k房你係特登引我?
我又面紅:上次唔小心㗎
佢:唔小心都搞到我硬哂,一陣要好好教訓你!
隨手就用手掃我patpat隙,我又著左

一入到門佢就推我落sofa,隔住件衫由頸錫去腰位,我未試過隔住件衫都咁興奮
因為我無換番bra,佢一路錫時已經可以連衫帶top咁推高至胸上面,跟住佢就錫翻上去,隻手就好輕咁摸我波邊位,佢個頭上到我胸嘅時候停左我兩胸中間。跟住我就好貪玩咁用手夾胸,夾佢塊面。我依家諗翻,個畫面真係好淫。

呢個時候,佢條脷開始不安分,開始向linlin進攻,圓圈咁舔,好温柔好痕。手指又打圈咁摸,搞到我典哂,我忍唔住話好痕,佢竟然話:你下面好痕?

我都講唔切佢就伸手入我下面捽(但佢未停口,仲開始大力啜),好似打碟咁,我就愈典愈厲害,開始叫....仲高潮左,太耐無做真係會敏感左

玩到放左,到我報答佢啦,我問佢:有無試過請女仔食腸仔包??
佢竟然話無,咁就要俾佢試下啦..我叫佢拎凡士林過黎,在佢面前好似自摸咁抹個胸,佢睇到眼定定,跟住我就訓在地上叫佢幫我抹..佢都唔係幫我搽,搣我linlin..激死我!

跟住我除佢褲仔,除埋孖煙通,發現原來已經起左機,我叫佢騎上黎我腰上少少,jj放去我兩胸中間...我就開始前後前後咁夾佢,佢望住我個樣好爽爽,我見佢夠長,就叫佢移前少少等我可以啜到個頭仔,就係咁一路啜一路夾,佢又一路揸,我地玩波波都玩左好耐...

玩左一陣,我地就做我地愛做的事..

引用:
原帖由 tobya 於 2014-5-6 12:49 PM 發表 查看引用來源
詳細其實唔太記得啦

上樓路上佢已經揸住我patpat唔放,仲成日響我耳邊講淫嘢搞到我濕哂(都算係前戲的一種?)
佢:你波波又圓又滑又好渣,我真係唔想放手,更加唔想放口。 ...
正晒:smile_o12:

引用:
原帖由 tobya 於 2014-5-6 12:49 PM 發表 查看引用來源
詳細其實唔太記得啦

佢:你波波又圓又滑又好渣,我真係唔想放手,更加唔想放口。 ...
支持update

咁快覆
我頭先㩒錯制未打完㗎

引用:
原帖由 tobya 於 2014-5-6 12:59 PM 發表 查看引用來源
咁快覆
我頭先㩒錯制未打完㗎
等你一間再出

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-6 01:00 PM 發表 :smile_42::smile_42:
等你一間再出
唔打住,吊下你地引都好:smile_40:

引用:
原帖由 tobya 於 2014-5-6 01:05 PM 發表 查看引用來源

唔打住,吊下你地引都好:smile_40:
比你吊左上天花板

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆