上一頁下一頁
發新話題

惡習難改

收藏  |  訂閱
264  42.5k

[quote]原帖由 LaiLaiHokelly 於 2014-5-4 04:39 PM 發表 查看引用來源

其實我叫嘉嘉、當年在成人頁玩才用Lailaiho網名!怕怕地醜!後來都用番leekaka嘉嘉的名和朋友聊、不過有些只知我網名13Funny! [/quote

咁叫你嘉嘉,OK?

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-4 16:36 發表 查看引用來源
btw..del左#75張見樣相先啦..

其實之前我都有Post有樣的相、你們愛T Back無問題!多的是!從前的身型比較好看!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2014-5-4 04:45 PM 發表 查看引用來源
t back加尖頭或圓頭跟鞋最親你

我覺得

我覺得你而家既身型會好吸引

嘉嘉,好靚!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2014-5-4 04:39 PM 發表 查看引用來源

其實我叫嘉嘉、當年在成人頁玩才用Lailaiho網名!怕怕地醜!後來都用番leekaka嘉嘉的名和朋友聊、不過有些只知我網名13Funny!
其實成熟左會多左另一種吸引力
有d肉仲更加吸引
你呢個網名13Funny我都好熟

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-4 16:46 發表 查看引用來源

t back加尖頭或圓頭跟鞋最親你

我覺得

那麼唔著褲著高跟鞋收貨嗎?
我外出了、有時間再和各位師兄聊、多謝你們給我一個暖馨的下午、拜拜!

收貨..去玩得開心d啦

引用:
原帖由 Da_faii 於 2014-5-4 16:30 發表 查看引用來源
wow...你D相真係好正呀...i like tback so much 2...
希望可以繼續睇多D你嘅相
但我唔夠權限PM你呀...可唔可以PM我你嘅FB 名等我去睇多D呀^^
ID  PM了你、但請在FB給我訊息講是討論區朋友、否則我未必add到你!因為FB有數以百計網友待確認!因為網友經到5000上限!sorry!
你們看看T Back臨走再貼一張好了、謝謝!

引用:
原帖由 LaiLaiHokelly 於 2014-5-4 04:51 PM 發表 查看引用來源

那麼唔著褲著高跟鞋收貨嗎?
我外出了、有時間再和各位師兄聊、多謝你們給我一個暖馨的下午、拜拜!
當然收貨了
我多謝你先真,俾左個開心又醒神既下午

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆