上一頁下一頁
發新話題

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

收藏  |  訂閱
555  150.1k

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

:smile_15:小妹讀完書出泥做野,普通OL一個,好食懶飛,鍾意放假搵男朋友去玩

見到我個名係咪以為我變態呢
邊有女仔鍾意唔用套架。

不過呢,我鍾意用又點呀......我男朋友根本唔鍾意:smile_19:
次次都係打真軍

我諗住係度寫低我呢一年所遇過的情愛事件,唔知你地會唔會推動我落去呢

係呢一年真係感受好多,第一次有男朋友,第一次俾男朋友食左,之後同佢分歧漸大,欲斷難斷,又有一個愛我的男仔追我,一腳踏兩腳。又試過背住男朋友同個男仔搞,感情難以決定......而家KEEP住兩個,都想同第一個男朋友分手,但諗起俾佢食左好又唔抵:smile_19:

破處就唔講LA,咁我分享下平昤係點俾男朋友擒LA:smile_15:

通常佢都會叫我上佢屋企食飯,佢屋企人都係度:smile_19:
食完佢就叫我入房俾佢搞:smile_19:
其實都好尷尬架,好似擺到明俾你個仔食緊咁.....
可惜起初太無知,俾佢做舷第一次第二次,到自己SENSE到有問題出聲,佢都唔會理

入到房男朋友會快快手除晒我D衫褲,光脫脫蓋住被訓係佢張床度。
由於我男朋友係肥仔一個,有個溫暖的大肚腩,我都好鍾意俾佢壓實插架
男朋友會啜我個小波波,啜到兩個LINLIN突起
用手指係咁撥我兩個LINLIN,又問我做咩突起左。

妖,人地下面濕左你又唔知,只係識玩LIN:')
我又要反擊一手捉住佢細佬CHOK CHOK 下。
車,一CHOK就硬左LA
佢個死野重話我唔識CHOK:')
每次手握佢細佬都會好開心,好熱好熱。
雖然唔係粗又唔係長,不過係我愛人的,我一一都接受。
手執佢重要位置,就好似得到佢成個人咁
男朋友開始擒上我身上,不斷亂吻,不斷撫摸,搞到我好HIGH,但又唔好意思問口叫佢插我....
唔知點解,我真係好鍾意俾人責
成個人俾佢責實,唔郁得,俾佢對準我個濕濕的小洞洞就挺身插入去。

唔知佢以前係咪吊得鬆鮑多,而家佢每一次插我佢都會話我好窄好緊,夾到佢好想射。
佢夾個閎雙眼半開合,又發出SISI聲咁去享受我個洞洞
之後佢會用盡力去插我,係又隊唔係又隊,要用我窄窄的洞洞去獲得最極至的快感。

呢個時候我都係乖乖訓低欣賞佢抽插我洞洞的幹勁。
見到自己個男人好賣力咁抽插,不其然會更HIGH更濕,D水流到PATPAT都係:smile_47:
其實俾自己條仔插係世界上最幸福的事

男朋友突然好用力揸到我好實,加快瘋狂咁插,我諗佢就快射掛??
佢問我可唔可以射係內面。
平時我叫佢抽返出泥射係紙巾就算,今次唔知點解想俾佢射埋入去:smile_13:
反正自己好愛佢,我冇諗咁多咩安唔安全期,就攬實佢係佢耳邊講左一句我愛你
男朋友得到我默許之後用盡力死執難執,每一下都插到最入先射精。
真想,愛人的精精可以游到身體最深處,盡情征服我:smile_38:

樓主鍾意咩pose?:smile_04:

好普通個D LOR.....
都唔知有咩得意POSE可以CHOOSE:smile_41:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:20 發表 查看引用來源
好普通個D LOR.....
都唔知有咩得意POSE可以CHOOSE:smile_41:
半邊燒鵝比,狗仔,女上,掛鼓囉:smile_04:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:20 AM 發表 查看引用來源

半邊燒鵝比,狗仔,女上,掛鼓囉:smile_04:
掛鼓:smile_41:

我覆唔到PM,你地PM我都冇用:smile_45:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:23 發表 查看引用來源

掛鼓:smile_41:
姐係男抱住條女凌空插插插:smile_04:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:24 發表 查看引用來源
我覆唔到PM,你地PM我都冇用:smile_45:
:smile_04:50分咪夠覆囉

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:27 AM 發表 查看引用來源

:smile_04:50分咪夠覆囉
邊度有五十分:smile_22:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:28 發表 查看引用來源

邊度有五十分:smile_22:
仲差43分:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆