上一頁下一頁
發新話題

秘密情人的自白 (update p.7)

收藏  |  訂閱
130  63.4k

秘密情人的自白 (update p.7)

之前開過一個POST寫自己過往三四年的經歷,現在,男友依然是男友,沒有變,但我感到自己不再算是玩物。所以再開一個新POST,當是有個新的開始。希望跟大家交過朋友。

25歲將近26了,跟了一個大自己剛好20年的男人一起,斷斷續續有差不多4年。對,他有家庭,有小朋友,他背著家人,跟我在一起,令我愛他愛得死心塌地。多年來,我沒有要過名份,要破壞他的家庭,將來也不會;沒有想過自己會浪費青春,因為,我覺得將時間都奉到這段關係裡,最快樂,最甜蜜。

男友很喜歡 sex,我自己,由當初純粹只為了滿足他,至現在,也跟他一起享受 sex。我給了他我所有所有的第一次,跟他來的時候,我只會想要有更多更多。

當然,我們的生活也不只有 sex, 我們會談天說地,會試不同的餐廳,會去旅行,總之,會拍拖。

之前的故事: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22154961&;extra=&page=1

第一

咁師姐而家好享受同你男友關係?

引用:
原帖由 signalgear 於 2014-2-17 10:17 PM 發表 查看引用來源
第一

咁師姐而家好享受同你男友關係?

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-17 10:19 PM 發表 查看引用來源

咁都好好呀
最緊要係你自己都鍾意啫
你而家覺得開心咪得囉

妳覺得舒服便夠

26歲仲後生, 你當佢 SP 好啦, 搵個真正既男友啦, 我好多 friends 之前都好似你咁, 諗住開心就 OK, 過多幾年你就後悔啦.:smile_44:

回覆 1# 的帖子

既然享受得呢個遊戲帶來既歡樂,亦都要尊重呢個遊既規則

thank you your report:smile_o12:

其實兩個人係埋一齊時間長左就唔止係兩個人既事,仲有就係要顧及雙方背後雙方既家人

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-17 10:15 PM 發表 查看引用來源
之前開過一個POST寫自己過往三四年的經歷,現在,男友依然是男友,沒有變,但我感到自己不再算是玩物。所以再開一個新POST,當是有個新的開始。希望跟大家交過朋友。

25歲將近26了,跟了一個大自己剛好20年的男人 ...
支持師妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆