上一頁下一頁
發新話題

分享第一次,再變曳曳豬嘅經歷~ (#203,#218,#227,#248,updated 258)

收藏  |  訂閱
274  111.6k

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-3-15 10:39 PM 發表 查看引用來源

內容隨妳喜歡啦。
夠真實既就係好故事

我寫嘅都係真架! 黎緊或者寫晌 "周圍同上面"都有鏡子的房的一次! :smile_o05:

引用:
原帖由 Purplepinky 於 2013-3-15 11:07 PM 發表 查看引用來源
我寫嘅都係真架! 黎緊或者寫晌 "周圍同上面"都有鏡子的房的一次! :smile_o05:
好呀,寫妳既心態呀

引用:
原帖由 Purplepinky 於 2013-3-15 11:07 PM 發表 查看引用來源
幫佢含周周...有冇相啦..姐姐send張卑我睇下.你係米淫賤四眼妹:smile_o01:

一個陽光普照的下午,晌一間有很多鏡子嘅房入面,床上的我倆正在敞著休息著~
一個多小時前我同S又去左爆房,今次嘅房有張大圓床,床頭,房嘅兩邊同天花都有鏡。我一入去見到,就心裡暗叫:咁激呀! 喱啲場景,應該係戲裏面至有,自己一路做一路見到鏡裡嘅自己同S,真係諗到都覺得興奮。但我又有啲怕羞,所以都係盡量將啲燈較得暗啲,我會自然啲。

S先去洗白白,跟住到我,當我沖完出來,我身上只剩下Brabra 同unun, 而S就瞓左晌床到,蓋住被。我立刻跳上床捐入被入面,誇左晌S身上,開始錫佢,我好溫柔咁錫S,咀, 面, 耳仔, 頸...... 一直咁錫落去,我一路鍚,一路問S: um...... 佢瞓醒未呀?
S: um...... 唔知呢?你睇下?說時遲那時快,我已經覺得我下面感覺到S已經硬左嘅JJ。"呀~佢瞓醒左啦,仲好似好曳咁...~" 這時,S 扯開我嘅Brabra , 大力咁揸我個胸,佢不斷啜我嘅linlin, 呀~呀~, 好舒服呀~佢一路啜,一隻手就走去摸我妹妹,我估我嗰時已經濕唒,佢用隻手指了開unun, 插左入去,~呀...... 係咁出出入入,呀......~ S搞到我超濕呀。我這時,晌S身上游左落去,覺得係時候要懲罰一下曳曳嘅S,我輕輕的幫S除左條boxer,JJ 已經又硬又挺,我一路望住S,一路用手握住JJ,開始由底舔上去,慢慢的向上向下咁舔,去到頂尖,就好快速咁用舌尖了弄。我見S享受著,便繼續含,我都唔顧得S有冇留意鏡子的我倆,我只想S舒服。

接著,S示意我轉身,於是,我地又用69的方式互相繼續刺激對方。S將我嘅unun除左,我感到,S用力咁錫我豆豆,啜我豆豆...... 呀~ 救命呀~ 真係好high,比S咁啜法, 我根本係停哂口,成個扒左晌S隻腳到,晌到係咁嗌,S再用手指插入去,係咁了......呀~我忍唔住轉番身,再坐上S到..... 將JJ對準小穴,呀~ 一插入去,已經覺得超舒服,大家晌又濕又熱嘅小穴內,互相磨擦著,感覺真的很爽。這時,我終於晌床頭的鏡子見到自己,晌到un......, 見到自己的動作,不很習慣,這是第一次。再偷望一下右邊的鏡子,又是自己...... S: 見到自己嗎?感覺怎樣? "Um......有點怪...... " 不過很快地,我繼續很自然的un 著......這時,S將我停下來,轉身由他在上面插入黎...... 呀~呀~,我見到天花鏡的我倆,看到S的背脊,'看到'S大力的在插我,而妹妹'感覺到'S的大力抽插, 那種感覺又不覺得奇怪,而是興奮。S一直插著我,我興奮得用雙腿夾上他的背上,他愈插愈入,下下都頂住,呀~舒服死了~
待續

引用:
原帖由 Purplepinky 於 2013-3-16 11:09 PM 發表 查看引用來源
一個陽光普照的下午,晌一間有很多鏡子嘅房入面,床上的我倆正在敞著休息著~
一個多小時前我同S又去左爆房,今次嘅房有張大圓床,床頭,房嘅兩邊同天花都有鏡。我一入去見到,就心裡暗叫:咁激呀 ...
hello,你仲系度嗎?

臭西黎架~

thx update
等咗一日終於有啦

快d出啦.姐姐.我想聽多d你既故事

咁夜.  我都要追埋先瞓,小豬豬攪到我發個春夢就,,,

推推 同支持。good night.

多謝支持呢!

不過最近忙啲,或者weekend 睇下有冇時間update!!!

:smile_o05:.....預告..... 首次XX~ 你地估下!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆