上一頁下一頁
發新話題

秘密情人的自白 (update p.7)

收藏  |  訂閱
130  63.4k

即使找個年輕未婚的男人結婚,
誰又能保證日後不會離婚呢?
現在感到開心幸福就足夠,
樓主,支持你。

妳應為自已將來設想下!

引用:
原帖由 Dream20121221 於 2014-2-19 02:09 PM 發表 查看引用來源
即使找個年輕未婚的男人結婚,
誰又能保證日後不會離婚呢?
現在感到開心幸福就足夠,
樓主,支持你。

Thanks

引用:
原帖由 dphkg 於 2014-2-19 12:36 PM 發表 查看引用來源
支持師妺,活在當下,享受愛情甜蜜。
我同男友kiss時,有時我會主動撫摸他,甚至會伸手入他褲襠摷他,男友不知幾鍾意呢

你好勇敢

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-18 11:59 PM 發表 查看引用來源
想問有沒有其他女仔網友(或男網友的女伴)試過做主動?
我跟男友一起3年多,最近才開始懂得做主動引他。
原來,也可以很sweet的。
樓主,記住一點,女仔主動無問題,但記得動作唔好cheap.

做你既男人真係好幸福,除左唔洗用套次次內射口交時仲會食哂d精外,依家仲唔洗洗咩錢,又乾淨唔驚有病又有拍拖feel,最重要係唔破壞自己家庭,仲有俾你知道同其他女仔上床你又唔介意,你既優點實在太多,係完美情人,咁既紅顔知己邊樹搵?(所以男人把口好重要)
好奇問下既然佢唔會離婚,俾唔到將來你,咁你既將來會點?你依家先廿五歲女,十年後佢先離開你,咁你點算?如果我係佢的話,係愛你的話,就立即放手,否則會摧毀左自己最愛嘅女人一生

引用:
原帖由 kenh_777 於 2014-2-23 01:21 AM 發表 查看引用來源
做你既男人真係好幸福,除左唔洗用套次次內射口交時仲會食哂d精外,依家仲唔洗洗咩錢,又乾淨唔驚有病又有拍拖feel,最重要係唔破壞自己家庭,仲有俾你知道同其他女仔上床你又唔介意,你既優點實在太多,係完美情人, ...
其實你說得很對。
但以我現在愛他和遷就他的程度,我還未會跟他計較有沒有將來的。

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-23 03:39 PM 發表 查看引用來源

其實你說得很對。
但以我現在愛他和遷就他的程度,我還未會跟他計較有沒有將來的。
女人的愛真偉大

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-17 10:15 PM 發表 查看引用來源
之前開過一個POST寫自己過往三四年的經歷,現在,男友依然是男友,沒有變,但我感到自己不再算是玩物。所以再開一個新POST,當是有個新的開始。希望跟大家交過朋友。

25歲將近26了,跟了一個大自己剛好20年的男人 ...
佢40幾歲都仲咁好力既:smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2014-2-23 03:50 PM 發表 查看引用來源

佢40幾歲都仲咁好力既:smile_o12:
好力的意思?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆