上一頁下一頁
發新話題

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

收藏  |  訂閱
555  150.4k

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-4-13 11:00 PM 發表 查看引用來源

好醜怪呀.....俾其他CHING睇住檢查洞洞:smile_o05:
你唔係怕醜嗎 零妹 :smile_o10:
差d濕到跌低我呀

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-4-13 11:01 PM 發表 查看引用來源

唔係話識就識到架.......
我係呢度可以講野冇忌諱,但返到去現實生活都係宅宅地。
出街都無野行 緊係宅宅地啦

引用:
原帖由 luv123 於 2014-4-13 11:03 PM 發表 查看引用來源
你唔係怕醜嗎 零妹 :smile_o10:
差d濕到跌低我呀
D水邊個架?:smile_o05:

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2014-4-13 11:04 PM 發表 查看引用來源
出街都無野行 緊係宅宅地啦
咁室內活動LOR:smile_o10:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-4-13 11:09 PM 發表 查看引用來源

咁室內活動LOR:smile_o10:
你同我啊?

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-4-13 11:08 PM 發表 查看引用來源

D水邊個架?:smile_o05:
應該我地是但一個既
不如試下味先 :smile_o11:

話說我新歡都算係咁,係我好唔開心的日子都陪住我,佢唔知道我同EX由未分手到分左手,成日都硬食我脾氣。

我同佢都好夾架.......雖然我對佢唔係完完全全的愛,當中有友情,有同情,有依賴,有感動。

係性方面,佢同我玩D好刺激.....就好像返返下工走去搞野.......放左工去爆房....冇房就係公園開餐。

有一次大家一齊落場,成四個鍾,食完飯就開間房話訓陣...點知出返泥重累。
一入到去我同佢分別沖涼洗到香噴噴,冇著衫跳左上床。
我好鍾意背對住佢訓而佢攬得我好緊好緊。
我本身想訓一陣先,因為返早同LUNCH真係好忙.......
點知個新歡好想要,唔俾我訓:smile_o08:
我一於唔理佢叫佢自己打飛機:smile_o13:
當零妹訓下訓下訓著左之時突然好痛痛醒左:smile_o14:
原來佢偷偷地插左入去我個洞洞:smile_o02:

重未濕架仆街:smile_o03:
新歡寸我:問係死未,唔理我呀拿:smile_o04:

嬲嬲地決定扮死魚,插極都唔郁唔出聲:smile_o12:
不過唔係好玩架要忍痛................

新歡知我嬲嬲地......就即係禁低我壓住奶我條頸。
死穴泥架,俾佢奶一奶.....
成個人爽到震晒,佢重禁住唔俾我反抗,要我面對一陣又一陣的快感,成個人都好爽。
刺激中我敏感位,下面小洞洞係咁出水!!

夜LA下次繼續:smile_o13:

引用:
原帖由 luv123 於 2014-4-13 11:11 PM 發表 查看引用來源
應該我地是但一個既
不如試下味先 :smile_o11:
你LAM啖LA:smile_o10:

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2014-4-13 11:10 PM 發表 查看引用來源

你同我啊?
唔係:smile_o10:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-4-13 11:33 PM 發表 查看引用來源

唔係:smile_o10:
同新歡啊又話好耐無搞既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆