上一頁下一頁
發新話題

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

收藏  |  訂閱
555  150.1k

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:39 發表 查看引用來源

都要忍.....
之前發生左一D.......好難接受的事。需要時間去思考大家的關係:smile_13:
之後出文會唔會提及架?

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:40 AM 發表 查看引用來源

之後出文會唔會提及架?
都會,不過好後期架LA....
中間發生好多野,可能你地D大人可以好麻木好冷靜咁判斷,又可以吊九我唔識咩係愛........
但至少呢一刻我做唔到,我搵唔到出路。

Diy住先囉
引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:39 AM 發表 查看引用來源

都要忍.....
之前發生左一D.......好難接受的事。需要時間去思考大家的關係:smile_13:

引用:
原帖由 jameson77 於 2014-3-19 01:46 AM 發表 查看引用來源
Diy住先囉

一日兩次:smile_13:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:46 發表 查看引用來源

都會,不過好後期架LA....
中間發生好多野,可能你地D大人可以好麻木好冷靜咁判斷,又可以吊九我唔識咩係愛........
但至少呢一刻我做唔到,我搵唔到出路。
冷靜下都好,雖然唔知你發生咩事
同男友識左幾耐呀?
同埋唔知樓主你幾歲喎

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:47 發表 查看引用來源

一日兩次:smile_13:
用震蛋? 咁今日飽未呀?:smile_40:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:16 AM 發表 查看引用來源
:smile_15:小妹讀完書出泥做野,普通OL一個,好食懶飛,鍾意放假搵男朋友去玩

見到我個名係咪以為我變態呢
邊有女仔鍾意唔用套架。

不過呢,我鍾意用又點呀......我男朋友根本唔鍾意:smile ...
師姐打真軍中出正喎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:48 AM 發表 查看引用來源

冷靜下都好,雖然唔知你發生咩事
同男友識左幾耐呀?
同埋唔知樓主你幾歲喎
21歲。
讀書個時媽媽唔俾拍拖,一出呢做野先開始:smile_39:
其實鍾意學校PUPPY LOVE多D,多多情,少少性。

而家出面D人拍拖,開始冇耐就話要做........
零妹隻豬仔咁就送左俾人:smile_39:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:48 AM 發表 查看引用來源

用震蛋? 咁今日飽未呀?:smile_40:
點震架:smile_38:

引用:
原帖由 63021 於 2014-3-19 01:49 AM 發表 查看引用來源

師姐打真軍中出正喎:smile_47: :smile_47:
真心愛一個男人,係唔會介俾仔中出。
我在乎的,係對方視中出為出火定係愛的昇華

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆