上一頁下一頁
發新話題

開發老公

收藏  |  訂閱
234  27.8k

引用:
原帖由 唐美桃 於 2014-5-15 09:46 AM 發表 查看引用來源
我 3 月底同佢去完旅行, 咪又係咁….
所以都由佢了~

我同意師兄講, 佢肯聽你講, 已經好好了
慢慢來, 男人係要時間去消化女人講o既嘢
但不幸地我嗰個已經練成.....
“選擇性失聰” 同 “短暫失憶 ...
見解獨到,但你亦苦無良方!

你系唔系想搵個骨仔按下邪骨呀,我可以介紹俾你喎!

引用:
原帖由 唐美桃 於 2014-5-15 01:46 發表 查看引用來源
我 3 月底同佢去完旅行, 咪又係咁….
所以都由佢了~

我同意師兄講, 佢肯聽你講, 已經好好了
慢慢來, 男人係要時間去消化女人講o既嘢
但不幸地我嗰個已經練成.....
“選擇性失聰” 同 “短暫失憶 ...
真係無彎轉=0=?

又唔好咁偏激,你可以慢慢調教下你老公,cosplay 佢打機既對像ok 嗎?

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-13 10:13 AM 發表 查看引用來源

真係好鬼憎D人,成日掛住打機!

我屋企果件又係一番到來只識打機..
不過我聊佢, 佢都會搞既..
唔聊佢就好似唔識既咁
已經得番收工番來果幾個鐘相處, 佢仲大部份時間打機玩電話

引用:
原帖由 tikiwi 於 2014-5-15 01:02 PM 發表 查看引用來源

唔聊佢就好似唔識既咁
師妹個頭像好噴血下喎……比我日日要啦

引用:
原帖由 tikiwi 於 2014-5-15 05:02 發表 查看引用來源

唔聊佢就好似唔識既咁
=0=
我真係唔覺有咩咁好玩

引用:
原帖由 viviwu212 於 2014-5-15 02:37 AM 發表 查看引用來源
講左喇,結局又係我喊住收場
可能我無用
平心靜氣講過
佢唔出聲係到打機
我問佢:你唔出聲姐係咩態度?
佢話佢唔覺得有問題
之後我同佢講:以後有咩問題都好
我唔會再開口同你講
我唔開心唔會講,我西痕都唔會同你 ...
其實男人通常好討厭咁樣...
我以前都同你一樣,
近來我多數扮可憐..
work好多

引用:
原帖由 跌吉巴打 於 2014-5-15 01:08 PM 發表 查看引用來源

師妹個頭像好噴血下喎……比我日日要啦

之前我放唔低ex, 好耐都冇同個死佬搞
佢都知, 我叫佢比d時間我
咁一頭半個月佢都會聊我, 不過我請佢食lemon
但係依家, 就差唔多次次都係我做主動..
如果我主動既, 佢都會即刻唔打機同我搞野既..
但佢總唔會主動.. :smile_o16:

引用:
原帖由 tikiwi 於 2014-5-15 05:17 發表 查看引用來源

之前我放唔低ex, 好耐都冇同個死佬搞
佢都知, 我叫佢比d時間我
咁一頭半個月佢都會聊我, 不過我請佢食lemon
但係依家, 就差唔多次次都係我做主動..
如果我主動既, 佢都會即刻唔打機同我搞野既..
但佢總唔會 ...
打住機都係度吹佢=0=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆