上一頁下一頁
發新話題

小妹妹大解放之品嚐中出 (文P12P30相P18P25)是我很痛 但仍難換取你感動P33

收藏  |  訂閱
555  150.1k

話時話樓主幾歲呢:smile_46:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:26 AM 發表 查看引用來源

姐係男抱住條女凌空插插插:smile_04:
未試過呀,其實同自己心愛的男人做,咩POSE都會開心架
通常男朋友叫我做咩咪做咩LOR,上得床都預左俾佢爽架LA

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:30 發表 查看引用來源

未試過呀,其實同自己心愛的男人做,咩POSE都會開心架
通常男朋友叫我做咩咪做咩LOR,上得床都預左俾佢爽架LA
:smile_04:幾聽教聽話喎`

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:29 AM 發表 查看引用來源

仲差43分:smile_46:
而家開始我地一人一句粗口講夠43分:smile_40:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:30 AM 發表 查看引用來源

:smile_04:幾聽教聽話喎`
一時時LA:smile_13:

征服唔到我心靈,我都唔會心甘情願俾佢出火LA:smile_34:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:31 發表 查看引用來源

而家開始我地一人一句粗口講夠43分:smile_40:
粗口不加反扣啦:smile_04:

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:32 發表 查看引用來源

一時時LA:smile_13:

征服唔到我心靈,我都唔會心甘情願俾佢出火LA:smile_34:
姐係要搞到你瀑布咁先得啦?:smile_46:

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:35 AM 發表 查看引用來源

姐係要搞到你瀑布咁先得啦?:smile_46:
唔關事架.....
係如果佢得唔到我個心,我係唔會任佢擺佈。

而家同關係疏離左,足足成個月冇俾佢搞!。

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-3-19 01:36 發表 查看引用來源

唔關事架.....
係如果佢得唔到我個心,我係唔會任佢擺佈。

而家同關係疏離左,足足成個月冇俾佢搞!。
咁妹妹咪好餓

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-3-19 01:37 AM 發表 查看引用來源

咁妹妹咪好餓
都要忍.....
之前發生左一D.......好難接受的事。需要時間去思考大家的關係:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆